Hur man gör en insats Pocket för Pickup

De flesta pickup mönster inkluderar intressenter fickor, som gör det möjligt för ägaren att lägga spännband, ställningar och en mängd andra tillägg för att öka nyttan av flaket. Men för de mickar utan stavens fickor - om de inte faktiskt gömda i pickup sängen - är det möjligt för ägaren att lägga dem med ett par skärande verktyg. Saker du behöver
Drill
Dremel Metal Tool Review skärhuvud
Plast skärhuvud
hållare (tillval) katalog Svetsutrustning (tillval) katalog Scrap dimensionell virke (tillval)
Måttband
Marker
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att trucken inte redan har intressenter fickor. Vissa pickup tillverkare, av okänd anledning, täcka sina intressenter fickor med en sänggrind lock. Om trucken har dolda intressenter fickor, använd Dremel verktyg med en plast skärhuvud för att skära igenom sänggrind täcka och avslöja dem.
2

Bestäm antalet intressenter fickor för din lastbil. Short-säng lastbilar har vanligtvis två intressenter fickor på varje sida. Lång-säng lastbilar lägga till en tredje insats ficka på varje sida.
3

Bestäm storleken av insatsen fickor. Om du skapar intressenter fickor för att underlätta ett visst program, t.ex. ett rack, använder dimensionen av de vertikala insatser för att hjälpa till att avgöra vilken storlek du ska göra din insats fickor. Många tillverkare intressenter fickor är ca 1 3/4 med 2 1/3 inches.
4

Bestäm placeringen av insatsen fickor. Återigen, om du har en specifik slutlig ansökan i åtanke, använda detta för att avgöra placeringen av aktierna fickan. Men generellt, är intressenter fickor placerade 1 1/2 inches från hytten på lastbilen, 3 inches från bakluckan, och centreras mellan detta avstånd, för långa säng lastbil.
5

Mark platsen och klipp ut stavens fickorna. Använd måttband och markör för att markera den exakta platsen för stavens fickor. Använd Dremel-verktyg till första snittet genom bädden järnväg omslaget, om den finns, och sedan skära genom metall sänggrind.
6

Installera parentes, om så önskas, för att ge ytterligare insats support. Sätt en skrot av dimensionell virke (t.ex. en 1-av-2 inches) till spel fickan, och använda detta för att placera konsolen på däcksidan. Svetsa på plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144632.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.