Hur man gör ett Off-Road Rock Rig

Ända sedan introduktionen av Jeep till konsumentmarknaden, har amerikanerna visat stort intresse för terrängkörning aktiviteter. En sådan aktivitet är rock crawling, en intensiv visning av modifierade terrängbilar över en extrem terräng. Ett lager fordon kommer att kämpa över stenar, och skador kan lätt tillfogas. En kraftig rigg med en kort hjulbas och massor av fjädringsväg är idealisk för denna typ av terräng, gör att förare kan göra snabba rörelser som testar gränserna för dessa maskiner. Saker du behöver
Suspension lift kit Flighter Rock krypa däck
Custom utbyggnaden bur
Metric skiftnyckel satt
luftfiltersystem
Insugningsrör
Avgassystem
Ignition Systemet
Visa fler instruktioner
1

Lyft markfrigången på din rigg för att möjliggöra maximal fjädringsväg. Lägg ett kit suspension lift och större däck och fälgar till din lastbil för att uppnå detta. Suspension kit kommer i en mängd olika storlekar och kapacitet, därför att hitta den rätta är upp till dina specifika behov. Prata med en lokal terrängfordon butiken för att kolla efter tillgängliga paket passar för din lastbil.
2

Ta bort alla onödiga komponenter för att minska vikten på fordonet. En lätt rigg ökar vig agility av detta fordon över stenar. Säten och inredningsdetaljer är de första objekt som kan behöva gå, eftersom din lastbil är inriktad mer för off-road njutning snarare än samåkning gatbruk. Om du inte har en fullstor reserv, är detta utbyte har inte längre nödvändigt heller. Dessutom, rensa ut bilen.
3

Byt fabriken bolt-on motordelar med eftermarknaden, prestanda versioner. Luftfiltret Systemet är en enkel men effektiv ersättning förfarande för att öka städningen av ditt luftintaget. Men om du vill skapa en verklig prestanda vinst, byt tändsystemet, spjällhus, insugningsrör och avgassystemet från motorblocket till den bakre delen av fordonet. Om budgeten tillåter, kanske du vill köpa en låda motor att släppa in din rigg, liksom.
4

Design en invändig störtbåge för din rigg, se till att du är säker inne om något någonsin hänt medan sten krypa. Rolling en bil är inte ovanligt på extrema spår, därför är det bäst att vara förberedd. Om du inte har erfarenhet av svetsning, konsultera en specialist för att utrusta din lastbil med en korrekt dimensionerad struktur.
5

Förstärka underredet på din rigg. Detta är det område som kommer att ta mest missbruk från någon sten skador på spår, därför måste tåla tuffa förhållanden. Det sista du vill ha är en trasig axel eller differentialkåpa medan på spåret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144631.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.