Hur man bygger en Plywood Camper Shell

En plywood husbil skalet är ett perfekt komplement till din pickup om du behöver eller vill ha en take-längs sovalkov. Camper skal erbjuder grundläggande skydd som tar besväret av att behöva montera ett tält. Du kan också använda skalet för att transportera varor du inte vill bli blöt av regn eller snö. I allt, ger en husbil skal du användbarhet och skydd utan att kräva ett stort företag eller för mycket pengar. Saker du behöver
Måttband Saw (handen eller ström) katalog 12 två-by-fours
8 metallvinkel hängslen
Drill
Trä skruvar
1-tums tjocka plywoodskivor
gummilisten
Jigsaw
Square Sida 2 sidorutor
bakruta
låsaggregat
C-klämmor
Carpet
Paint
Wood sealer
Skyddsglasögon
Gloves
Visa fler instruktioner
1

Använd ett måttband och hand eller motorsåg för att skära fyra två och fyra för ramen runt toppen av din pickup säng. Denna ram kommer att passa på toppen av sidorna av Tuck, så virket kapas så att den omfattar hela ramen. Fäst inte den fjärde änden styrelsen ännu, för att lämna sängen av lastbilen öppet. Bifoga hängslen metall vinkel i varje hörn med borren och träskruv.
2

Konstruera en annan ram med hjälp av de två och fyror i samma storlek som den första bildrutan. Denna tid, även omfatta den vänstra-out ändstycke på baksidan av lastbilen. Sätt denna ram på toppen av den första bildrutan. Återigen, förstärka hörnen genom att fästa hängslen metall vinkel. Höjden på den dubbla ramen är upp till dig, men för campare komfort, gör det högt nog så att en person kan sitta bekvämt under. Addera 3

Cut sju stud brädor från två-by-fours för sidoväggarna. Dessa kommer att spänna över höjden mellan de båda ramarna. Placera en tapp i varje hörn, ett i mitten av den främre och en i mitten på varje sida. Säkra stud styrelser på ramen med borren och träskruv. Lämna området runt öppen baklucka. Lägg extra dubbar för fönstren på sidorna om så önskas.
4

mät och kapa plywood blad för att täcka slutet, toppen och sidorna av det konstruerade ram. Fäst plywood bitar med hjälp av borr och träskruv. Täck huvudet med en gummilisten gång fäst.
5

Använd en sticksåg för att skära hål för fönster i sidorna av husbil skalet. Se till att dina hål är tillräckligt stora för fönstret och ramen. Använd en ruta för att se till att hålet är ännu. Installera Windows baserat på tillverkarens anvisningar. Lägg gummilisten runt fönsterramen för en säker passform.
6

Klipp en bit plywood för att passa tillbaka sommarlägret öppningen. Detta ark måste passa in i öppningen från bakluckan topp till sommarlägret tak. Det bör också omfatta hela bredden av ryggen. Använd sticksåg för att skära hål för bakrutan.
7

in bakrutan i öppningen. Säkra fönster på plats med skruvar och tätningsmedel. Screw tre gate gångjärn på toppen av plywood och överlappa dem till husbil taket.
8

Placera spärren på undersidan av den bakre luckstruktur. Fäst haken på bakluckan. Placera konstruerade sommarlägret på toppen av din pickup och säkra skalet till din lastbil genom att fästa C-klämmor från insidan. Detta kommer att möjliggöra enklare borttagning när det behövs.
9

Lägg mattan på slemhinnan i flaket för komfort. Överväg måla plywood och lägga en trä tätningsmedel så regn eller snö inte skadar plywood blad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144623.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.