Hur man installerar en traktor PTO

En kraftuttaget är en roterande axel som styr kraften i en traktor för att aktivera en bifogad gården redskap, såsom en hö baler, gräsklippare, jordfräs eller planteringskärl. Denna maskin gjorde sin första kommersiella framgång med Internationella 8-16 traktorn 1919 och har framskridit jordbruket sedan dess. Dess tre väsentliga komponenter är PTO, den teleskopiska drivlinan och U-fogar. Huruvida dess transmission-driven, levande --- det är, det kan köras när transmissionen är urkopplad --- eller helt oberoende, är PTO ett kraftfullt instrument och, därför, en som ska hanteras med stor försiktighet. Denna försiktighet måste också omfatta kraftuttag. Instruktioner
1

Klistra inga Säkerhetsdekalerna som följer med PTO församling till sina anvisade platser på traktorn. Dessa säkerhets-påminnelser är din första prioritet.
2

Justera kopplingen mellan skift och transmission om traktorn är smygande efter frikoppla kopplingen. Detta måste göras innan PTO installationen.
3

Töm transmissionsolja från traktorn om den är manuell växling. Vätskan kan vara för automatiska växellådor. Rengör monteringsdynan och bulthål eventuellt skräp med en stålborste.
4

Lokalisera PTO föraren växeln på transmissionen. Undersök dess skick och manuellt flytta växlar fram och tillbaka för att bestämma nivån på spänningen.
5

Fäst PTO dubbar till överföring monteringsdynan, rada upp motsvarande hål och förena dem med skruvarna som tillhandahålls av tillverkaren. Vissa modeller kan kräva användning av plugg att ansluta sig till kraftuttaget till växellådans monteringsdynan. Studs bör införas i enlighet med manuella specifikationerna för vridmoment och minsta djup.
6

Exponera PTO ingångskugghjul genom att ta bort några andra luckor, om nödvändigt, och ta tag i PTO: s utgående axel. Vagga denna växel och tillbaka för hand, liksom tidigare, att få en känsla för sin motreaktion.
7

Montera kraftuttaget på bultarna på monteringsdynan, säkra apparaten med nötter som tillverkaren . Mängden erforderligt moment för muttrarna kommer att hittas i PTO manualen.
8

Starta traktorn och lyssna efter antingen gnälla eller rassel. Den förstnämnda kan tyda på att skruvarna är för hårt, det senare, att de är för lös. Stäng av traktorn.
9

Fyll växellådan med nya vätska och kör motorn på nytt i 10 minuter för att upptäcka eventuella läckor. Stäng av motorn och kontrollera skruvarna, pinnskruvar och muttrar för att bekräfta ingenting har lossnat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144620.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.