Hur man lyfter ett kylskåp i en pickup

flytta tunga föremål ger många möjligheter till skada och fara. Kylskåp är särskilt svåra att flytta eftersom de är stora, tunga och otympliga att bära som ett resultat av deras ojämn viktfördelning. Innan du lägger en kylskåp, se till att dörrarna är ordentligt stängda och använda rep eller tejp för att säkerställa att de inte kommer att svänga öppna. Nyckeln till lastning ett kylskåp i en pickup är att röra sig långsamt och försiktigt, så att du förhindra skador på dig själv, ditt kylskåp eller din lastbil. Instruktioner
1

Förbered kylskåp för transport genom att demontera några hyllor och se till att dörrarna är ordentligt stängda. Du kanske vill lägga en handduk mellan dörren och huvudfack och därefter fast handduken på plats med tejp. Detta kommer att skapa en liten spricka som tillåter luften att cirkulera, men ditt band eller rep hindrar dörren från att svänga öppen.
2

Ställ kylskåpet ner bredvid sängen av trucken och öppna truckens baklucka.
3

Place filtar eller stoppning på sängen av lastbilen, vilket hjälper till att förhindra repor.
4

Lyft kylen genom att böja bredvid den och lyfta med benen. Lyft aldrig med ryggen, eftersom detta kan skada dina ryggmuskler. Sätta sig på huk och stack uppåt med benen, så att dina ben för att göra jobbet. I allmänhet, kommer det förmodligen ta minst två personer för att lyfta ett kylskåp.
5

Tryck kylskåpet på baksidan av lastbilen, vilket gör att den är säker och kommer inte att glida runt. Du kan placera andra föremål runt den eller fäst den med rep. Hursomhelst, vill du kylskåpet förblir säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144618.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.