Hur man installerar Happijac Campers

Happijacs är skruvdomkrafter för demontering och montering av campare i sängar pickup. Ett Happijac system består av fyra domkrafter som lyfter sommarlägret från sängen säkert och sänk den säkert. Dessa uttag är också används för förvaring av husbil från marken, såsom under säsongens perioder av lagring. Happijacs kommer som standard med manuella vevar, men elmotorn uppgraderingar med fjärrkontroll är tillgänglig för alla modeller. Med korrekt användning av Happijacs, kan demontering och montering av en pickup husbil vara en en-person jobb. Instruktioner
1

Kontrollera att både husbil och trucken är på plan mark.
2

Place 12-tums fyrkant, 3/4-tums tjock plywood kuddar på marken under varje uttag.
3

Sätt veven i en av de främre uttagen. Vrid veven moturs för att lyfta husbil tre eller fyra inches från marken. Växla till den andra sidan, om ensamarbete, och höja husbil tre eller fyra inches från marken. Upprepa proceduren för de båda bakre uttag.
4

Fortsätt alternerande mellan främre och bakre uttag, lyfta husbilen ytterligare tre eller fyra inches på varje uttag, tills husbil är tre till sex inches högre än pickup säng.
5

Tillbaka lastbilen upp till den upphöjda husbil och stopp. Kontrollera att trucken är i linje med husbil, och att lastbilen kommer inte slå till någon av jacken när den är placerad under husbil. Kontrollera att det inte finns några hål eller stenar i vägen som kan orsaka lastbilen att kasta i uttagen.
6

Tillbaka trucken långsamt under sommarlägret och sluta.
7 < p> Anslut inga elektriska kablar som leder till sommarlägret som kan vara oåtkomlig efter husbil sänks.
8

Sänk sommarlägret på sängen 03:57 inches i taget, alternerande mellan främre och bakre uttag , tills trucken bär hela tyngden av husbil.
9

Säkra husbil på lastbilen.
10

Dra in alla fyra domkrafter helt och lagra veven. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144615.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.