Hur sänka en S-10

Infördes 1982 som Chevrolets utöver sporten pickup marknaden konkurrerade S10 om marknadsandelar med små japanska pickup lastbilar från Datsun och Mazda. Sänka Chevrolet S10 ändrar utseendet på bilen, speciellt när ryggen sänks, utjämning den med framför lastbilen. Extreme S10 sänkning är möjlig och ger trucken en elegant, låg-ryttare look. Som framvagnen sänkning behöver ändras styrarmarna, spindlar och fjädrar genom att demontera den främre hjulupphängningen, är det ett jobb bäst avgörs av proffs. Men att sänka den bakre änden av Chevrolet S10 är en relativt enkel process som kräver endast grundläggande verktyg och minimal arbetskraft. Saker du behöver
Bakre fjädring sänker blocket kit
Bil jack
Två bil pallbockar
hjulblock
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Wrench set
Visa mer instruktioner
1

Placera en hjulblocket framför ett framdäck. Jack S10 upp på en stadig punkt, t.ex. påkörning enhet ligger på axeln, halvvägs mellan bakhjulen. När S10 är uppallad tillräckligt för att spinna bakhjulen, placera en pallbock på vardera sidan av fordonet, så nära hjulen som möjligt och försiktigt sänka bilen på läktaren. Avlägsna domkraften.
2

gå under bladfjädrar på ena bakhjulet och, med hjälp av en hylsnyckel och korrekt storlek socket, Unbolt U-bultarna som håller axeln på plats ovanför bladfjädrarna. Addera 3

Placera sänka blocket mellan axeln och bladfjädern. Sänkningen blocket har en tapp ligger på toppen, som skär in i hålet på axeln.
4

Byt tho gammal U-bult med de nya från satsen. De nya U-bultar är längre, vilket gör att S10 att sitta lägre när fordonet är tillbaka på sina hjul. Var noga med att dra åt U-bultar tätt utan över att utöva. Detta kan fästa bultarna.
5

Upprepa processen på andra bakhjulet. När båda hjulen är kompletta, jack bilen tillbaka upp, ta bort domkraften och försiktigt sänka S10 tillbaka på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144594.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.