Hyster Truckar Felsökning

Hyster är ett företag som påstår sig erbjuda "pålitliga truckar och ledande lösningar magasinering" och, faktiskt, deras truckar är populära produkter med lagring företag och andra yrken som behöver sådana fordon. Stamtavla bolaget kommer att betyda någonting, men om din Hyster truck drabbas av överhettning, dålig styrförmåga eller ett misslyckande med nätadaptrar hydraulik. Instruktioner
1

Kontrollera de hydrauliska nivåerna i din Hyster truck, som brist på hydraulvätska kan ofta vara orsaken till stiften underlåter att höja eller sänka. Skulle du hitta de vätskenivåer på en acceptabel nivå så ska du kolla filtren till hydraulpumpen och linjer, som smuts och skräp på filtret kan orsaka liknande problem.
2

Remedy problem med felaktig styrning genom att undersöka hjul och däck. Om däcken börjar spricka eller har stora bitar som saknas, kommer resultatet att bli en tuff resa och minskad kontroll. Du bör också överväga låg vätska servostyrning och slitna redskap för detta problem med din Hyster styrgrupp.
3

Undersök olje-och luftfilter som är närvarande på Hyster truck, eftersom ackumulerade partiklar kan ofta vara ansvarig för grov löpning. Rensa ut filtren när de verkar vara blockerad.
4

fylla på kylvätska nivåer så att de når den önskade nivån för Hyster truck. Brist på kylmedel kan vara ansvarig för överhettning av maskinen och kan enkelt åtgärdas genom påfyllning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144593.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.