Vad består en Bogseringspaket?

Det är frestande att skriva av en fiberkabel paket som en dyr installerad återförsäljare dragkrok, men det finns mycket mer till en fiberkabel paket än bara en hake. En fiberkabel paketuppgraderingar många av bilens system, inklusive överföring, elsystem, fjädring och ibland bromssystemet. En korrekt uppfattning om bogsering behov är viktigt när man överväger en fiberkabel paket, som ibland finns olika bogsering paket tillgängliga för samma fordon. Transmission Uppgraderingar

Dragning av släpvagn sätter påfrestning på bilens växellåda. Bogsering paket inkluderar alltid en extra överföring svalare. En överföring kylare innefattar en värmeväxlare nära kylaren och rörledningar för att ansluta överföring till värmeväxlaren, samt ytterligare transmissionsolja för rörledningar och värmeväxlare. Värmeväxlaren håller transmissionsolja från överhettning och bryta ner. Några bogsering paket inkluderar en annan sändning program som kommer att förändra tidpunkten för växlingar för att göra körning med släpvagn lättare. Ett streck-monterade brytare åtkomst till bogsering programmet, eller det kan komma på automatiskt när fordonet känner av en släpvagn.
Elektriska Uppgraderingar

dragfordonet styr lamporna på släpvagnen. Positionsljus, bromsljus, blinkers och licensavgifter lampor plattan för släpvagnar är skyldiga att arbeta, precis som de är för dragfordonet. En fyra-pin kablage - vilket är tillräckligt för en lätt trailer - är tillräcklig för att styra lamporna på en släpvagn. Tyngre trailers också har bromsar som styrs av dragfordonet. En sju-pin kablage ingår i en tung bogsering paket för att göra det möjligt för dragfordonet att styra släpvagnens bromsar.

Tillkoppling
Suspension Uppgraderingar en släpvagn till ett fordon flyttar dragfordonet tyngdpunkt bakåt, vilket kan orsaka handläggning av frågor för föraren. En tung bogsering paketet ingår en lastfördelande skumt, som bär en del av den tunga vikten på släpet till framvagnen på dragfordonet. En kraftig fjädring blir hård när man kör bilen utan släp. Addera Vad ingår?

En välinformerad köpare kommer att bekräfta med återförsäljaren exakt vad som ingår i någon bogsering paket och hur det kommer att påverka bilens bogsering förmåga. Ett fordon som bogserar en liten resa släpvagn har inte samma behov som en bil som bogserar en stor båt. Det är också viktigt att vara medveten om att vissa uppgraderingar för bogsering negativt påverkar körningen när fordonet inte är bogsering något. Till exempel kommer en tyngre suspension göra rida hårda när fordonet är utan släp, och en högre differential ratio ökar maximal nyttolast, men kan minska bränsleförbrukningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144575.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.