Hur du installerar en 1987 Ford F-150 4x4 för Mud

Mud är inte det lättaste terrängen för ett fordon att ta sig igenom. Det kan ofta mosse ner ett fordon, oskadliggöra de styrande förmågor, och även översvämma en motor om du inte är försiktig. Om du vet att du kommer att bli bestående lerig terräng eller vill gå mudding, är det bästa du kan göra för att shoppa för det. Med en 1987 F-150 som har fyrhjulsdrift är du redan framme. Saker du behöver
Mud däck
Lift paketet
Engine tillbehör
Winch för lastbil
Visa fler instruktioner
1

Lägg en uppsättning av -road mud däck till din F-150. Köp dem nya eller titta i platsannonser. Du kan också behöva köpa en ny uppsättning hjul för däcken. Mud däck kommer att göra din lastbil svårare att hantera på vägen, minska din gas körsträcka och kommer inte att pågå så länge som din vanliga road däck.
2

Sätt en lift kit på din bil om du planerar på att göra några allvarliga mudding. En fyrhjulsdrift är idealisk för att stöta lera, men det är fortfarande möjligt för den att bottna. Poängen med att lyfta ditt fordon är att hålla den från att bottna i tuff terräng.
3

ta bilen ut och börja testa sin kapacitet med sina nya däck och hiss. Gör detta i ett säkert område, till exempel en parkeringsplats, för att få en känsla för bilens och dina begränsningar.
4

Få en insugningsluften motor om du ska göra några allvarliga mudding i djup muck. Detta kommer att hjälpa till att hålla din motor utför när i mossar.
5

Hitta en vinsch för att fästa till din lastbil. Du bör alltid tänker på det faktum att du kan fastna, en vinsch kommer att hjälpa till med detta Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144560.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.