Vad Är Roll Pans?

Anpassa lastbilar är big business. På webbplatsen StylinTrucks, det finns mer än 50 olika kategorier för objekt som du kan köpa och placera på din lastbil för att förbättra utseendet. Objekt allt från gas tanklock och emblem till kundanpassade sido dekaler och täcker skumt. Roll pannor är en annan typ av lastbil tillbehör som ersätter den bakre stötfångaren för att ge bilen en skräddarsydd look. Roll pan beskrivning

Roll kokkärl används i stället för de bakre stötfångare som fabriken komma knutna att plocka upp lastbilar. Roll pannor är olika storlekar - en del är av samma storlek som stötfångaren medan andra går nästan hela vägen ner till marken, men rullen kokkärl inte sticka ut som traditionella stötfångare. Roll kokkärl ligger helt an normalt med baksidan baklucka av trucken. Roll pan mått varierar också beroende på märke, modell och år av lastbilen du kör. Innan du beställer en rulle pan, se till att du har rätt information om lastbil du kommer att använda.
Roll Pan Materials

Roll kokkärl kan göras från en mängd av olika material. Glasfiber, stål och uretan är tre av de mer populära val. De flesta kast kokkärl finns i olika färger för att matcha din lastbil, men några är bara tillgängliga i stål färg. Det finns också rulla stekpannor som kommer med mönster på ryggen, som sträcker sig från en djurlivplats för lågor eller andra bilar. Rullen kokkärl även en bakre hållare registreringsskylt.
Roll Pan Prissättning

Roll kokkärl börjar på $ 29,95, per dagen för offentliggörandet, för Grundmodellen på Roll Pans hemsida. Mer utsmyckade stilar kan köra upp till 380 $ på StylinTrucks. Allt prissättningen är för rullen pan bara och omfattar inte installation, som du skulle behöva göra själv eller anlita någon för att sköta. Priset på din rulle pan kommer också att variera beroende på märke, modell och ålder på din bil. Du har två alternativ för installation av din rulle
Roll Pan Installation

pan - du kan antingen svetsa den på lastbilen, med svetsutrustning, eller du kan skruva den på plats med hjälp av skruvar som kommer med rullen pan. Svetsning ger rullen pan en mer sömlös utseende, utan bör endast göras av någon med erfarenhet av svetsning. De flesta auto organ butiker kommer att installera rulle kokkärl, men kostnaderna kommer att variera beroende på butikens arbetskraft priser.
Roll Pan Hitches

När du byter din fabrik stötfångaren med en rulle pan , kommer du att förlora skumt om din stötfångaren ingår en. Om du använder din lastbil för bogsering, kan detta vara ett problem. Flera olika märken av rulle stekpannor erbjuder hitch bilagor som köpas separat. De missöden är inte vad du normalt skulle tänka på, men är dolda missöden som passar under rullen pan. På StylinTrucks, de rullande pan missöden börjar på $ 187, från och med dagen för offentliggörandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144551.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.