Hur Dra Tankers

Tankers flytta allt från bensin till frätande kemikalier. I själva verket, tankfartyg transporterar en majoritet av de vätskor som flyttat inom USA. Det är en mycket bra möjlighet att mjölken man sätter på sin spannmål på morgonen kom från gården till mjölk tappningsanläggningen i en tankbil. Den fysiska handlingen att dra ett tankfartyg är inte annorlunda från att dra någon annan släpvagn, men på grund av de faror som dragande vätskor presenterar, bör grundligt utbildade lastbilsförare vara de enda som försöker dra tankfartyg. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Utför en pre-trip kontroll på både traktor och släpvagn. Säkerställ korrekt lufttryck i däcken genom att kontrollera däcktrycket med ett däck tryckmätare. Korrigera däcktrycket på både traktor och släpvagn så att de faller inom den enskilda tillverkarens anvisningar. Inspektera tankfartyg för läckor. Inspektera alla ventiler på tankfartyg för att säkerställa att de är helt stängda.
2

Tillbaka traktorn under trailern, se till att kingpin på trailern lås med det femte hjulet på traktorn, och den femte hjul låser runt kingpin. Aktivera parkeringsbromsen på traktorn.
3

Klättra upp stegen bakom traktorn på catwalken. Anslut luftslangarna och stickkontakt från traktorn till släpet. Fäst den röda slangen från traktorn till höger luft uttaget på släpet.
4

Klättra ner från catwalken och promenerade ner till vänster i tankbilen. Stanna vid landningsstället. Dra veven på landstället upp och tryck den på plats, låser den. Sväng handveven moturs tills landningsställ är helt stängt. In traktorn
5

Climb och släppte bromsarna trailer parkering. Släpp inte traktorns parkeringsbroms.
6

Gå runt trailern och lyssna efter luftläckage i trailerns bromssystem. Har några problem åtgärdas före resan.
7

Inspektera pappersarbete på lasten för några plakat behov, och se till att rätt plakat är på tankfartyg.
8

Klättra in i traktorn, tryck ner kopplingspedalen och bromspedalen, sätter traktorn i första växeln i lågväxel. Släpp traktorns parkeringsbroms och fotbroms. Långsamt släppa kopplingen tills traktorn rör sig framåt, dra tankfartyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144549.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.