Hur hittar leveransdatumet på en F150 Ford från tillverkaren

Om du är i marknaden för en Ford F150 pickup, forska historien om fordonet är ett måste. Många konsumenter har avvecklats köpa någon annans problem när man köper en begagnad bil. Vissa har till och med visat sig vara citroner, inbegripet fordon skadas permanent i en översvämning, sedan säljs vidare utan denna information avslöjas. Tjänster såsom Carfax hjälpa begagnad bil och lastbil köpare få information om den fullständiga historien om ett fordon, med början den dag då tillverkaren levererade det till generalagenten. Instruktioner
1

Beställ en rapport fordon historia. Tjänster såsom Carfax ger den kompletta historien om ett fordon, med början den dag den levererades av tillverkaren till generalagenten. Många annonser för bilar till salu av ägaren eller en återförsäljare erbjuda en länk för att erhålla Carfax rapport. Om inte, kan du gå till Carfax webbplats och ange Ford F150 s chassinumret, vanligen kallad VIN. Detta antal kan finns på undersidan av vindrutan på förarsidan. En rapport är $ 34,99 och fem rapporter är $ 44,99.
2

Fråga generalagenten. Om du köper Ford F150 från en återförsäljare, begära en kopia av kvittot papper med uppgifter om datum då bilen kom från tillverkaren. Om bilen används, begära återförsäljaravtalet ge en gratis historia rapport om lastbilen. Om dealern eller säljare är tveksamma till att lämna denna information, gå vidare.
3

Kontrollera med Department of Motor Vehicles. Kontakta din statens Institutionen för motorfordon för att begära ett fordon historia. Många stater, däribland Florida, erbjuder denna tjänst gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144548.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.