Hur får man en Transporter Tag i Florida

Florida lag kräver att företag som regelbundet transporterar oregistrerade fordon betalar en licens skatt och vara försedd med en speciell "Transporter" registreringsskylt. Transporter licenser är giltiga i ett år från dagen för utfärdandet och är en annan färg än de registreringsskyltar som normalt utfärdas i Florida. Sökande till transportören tillståndet måste fylla i en ansökningsblankett och bevis på att verksamheten har minst 100.000 dollar i försäkringsskydd. Instruktioner
1

Navigera till Florida Department of Highway Safety och motorfordon hemsida och skriva transportören formuläret licensansökan. Blanketten finns på "Motor Vehicle, Mobile Home, Fartyg Formulär" sidan. Blanketten finns också på Florida licens platser plattan byrå.
2

Ange adressen för transportören verksamheten och antalet transportörer plattor krävs på ansökningsblanketten. Fylla i ansökningsblanketten genom att signera och datera den längst ner. Addera 3

få bevis för de erforderliga 100.000 dollar i försäkringsskydd från försäkringsbolaget. Dessutom gör en kopia av transportörens bolagets verksamhet skatteinbetalningen uttalande. Båda posterna krävs när ansökan lämnas in transportören licensen.
4

Skaffa en bankväxel i mängden $ 126,40 för att täcka kostnader för skatter och avgifter för licensen. <
5 p> Skicka in den ifyllda ansökningsblanketten tillsammans med verifikationer och kolla på en lokal Florida platta agentur eller länet tullindrivare kontor eftersom de är båda ges befogenhet enligt lag att samla in skatten på licensen. Använd Florida Department of Highway Safety och motorfordon platser kontor katalog att visa en lista över alla plattans byrå och tullindrivare kontor i varje län. Inte besöka någon plats markeras i katalogen som "Tjänster Körkort Endast" som dessa platser kommer inte att acceptera det ifyllda formuläret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144545.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.