Hur man installerar en dragkrok på en 2006 Silverado Crew Cab

Din 2006 Chevrolet Silverado Crew Cab pickup kan bogsera en betydande släpvagn, men du kommer inte komma någonstans utan en dragkrok. Om din lastbil inte kom med fabriken släp-paketet, kan en eftermarknad dragkrok monteras i befintliga hål i ramen och bakre stötfångare, utan krävs ytterligare borrningar. En typisk hitch installation på din lastbil tar ungefär två timmar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Helper Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut under bakdelen av trucken och lokalisera det bakre steget bult stötfångarfästet vid den bakre änden av varje ram järnväg. Avlägsna bultarna - en på varje sida - med en hylsa och spärrnyckel. Kasta bultarna eller spara dem för framtida installation, om du väljer att ta bort dragkroken.
2

Lokalisera de två fabriks-borrade hål i botten på varje rambalk, strax före stötfångarfästet bultar som tidigare togs bort. Höj dragkroken på plats på undersidan av trucken så att de tre monteringshålen på varje sida linje med de tre hålen i varje bildruta järnväg.
3

Ha en medhjälpare hålla hitch på plats. Thread två av de kvarhållande bultarna som följde med dragkrok installationen hårdvaran i de bakre-flest hål i rambalk och in i den svetsade in muttrarna på ramen, där stötfångarfästet skruvar togs bort. Dra åt bultarna med fingrarna. Ha hjälpare utgåvan skumt.
4

Infoga fyra skumt fästskruvar genom hålen i de rektangulära bult block som medföljde skumt installationen hårdvaran. För in bultarna genom hålen i ramen järnväg från toppen, så att bulten blocken vilar inuti ramen järnväg och de gängade ändarna av bultarna sticker ut genom undersidan av hitch monteringsflänsar. Placera brickor och muttrar över bultarna och dra åt dem med fingrarna.
5

Placera en låsbricka och plan bricka över två återstående skumt fästskruvar. För in bultarna genom de två infattningar hålen på vardera sidan av hitch dragstången röret och in i svetsade-i muttrarna på undersidan av mitten av fotsteget stötfångaren. Dra åt bultarna med fingrarna.
6

Dra åt alla åtta hitch fästskruvar till täthet anges av dragkrok tillverkaren, med en hylsa och en momentnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144539.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.