Vad Är Glider Kits?

I en värld av bilar, finns det många överväganden. Du kan köpa fordon nya, begagnade eller bygga din egen. Om du vill återställa, renovera eller bygga från grunden en stor lastbil eller lastbil traktor, kan du använda ett segelflygplan kit och en motor som du valt för projektet. Det finns många olika segelflygplan kit tillverkare och flera olika alternativ att välja mellan. Definition

Ett segelflygplan är en bil utan motor, växellåda och drivlina. Den Utah State DMV definierar ett segelflygplan kit som "rekonstruera en stor lastbil eller lastbil dragbil genom att använda ett kit och drivlinan av en betitlad befintlig lastbil eller lastbil dragbil." När ett segelflygplan kit läggs till en redan existerande fordon, eller du bygger ett nytt fordon med ett segelflygplan kit och motor, är det givet en titel som en ny bil.
Använder

Glider kit genomförs ofta när du återställer eller rekonstruera en stor lastbil eller lastbil dragbil som har förlist eller demonteras. Du kan även bygga din egen bil om du köper segelflygplan utan motor, drivlina och växellåda och sedan lägga till din egen ny eller ombyggd motor och komponenter. Om du bygger din egen kan du anpassa det på det sätt du vill, samt välja motorn och eventuellt öka din gas körsträcka.
Glider Kit Parts

När du köper ett segelflygplan kit, kommer det oftast består av en ram, kaross /hytt och framaxel. Det finns andra alternativ som kan läggas till segelflygplan kit, men dessa är de viktigaste.
Överväganden
p Om du har ändrat en nyligen köpt lastbil eller lastbil traktor och installerat ett segelflygplan kit, måste du kontakta DMV att sätta titeln i ditt namn och låt dem veta om ändringarna. De kommer att behöva köpebrevet för fordonet, förstås. De kan också begära segelflygplan kit tillverkarens deklaration om ursprung, bilder eller själva fordonet för inspektion, kontroll av de Vehicle Identification Number (VIN) och alla andra former som krävs i ditt tillstånd.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144535.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.