Hur Rengör plastmatta i en lastbil

Regular lastbil detalj med fel rengöringsmedel kan skada ytan på vinylgolv. Vinyl golv har en vaxartad skyddsskikt avsedd att ge skydd till vinyl under. Hårda rengöringsmedel bort denna vinyl tätningsmedel eller mjuka upp den tillräckligt för att låta smuts att tränga in och bygga upp i små porer. Resultatet är ett grumligt eller deglossed utseende. Återställa vinylgolv till deras fabrik yta kräver lite arbete, men det förnyade glans och utseende är värt det. Saker du behöver
Broom
Handdukar
Bucket
Ph-neutral tvål
Vinyl golv strippa
Vinyl golv sealer
Pensel
Visa fler instruktioner
1

Sopa ut lastbilen. Rengör vinylgolv efter att du har detaljerade resten av inredningen för att förhindra damm och skräp från klumpförebyggande upp på nytt vinyl tätningsmedel. Använd en burk med tryckluft för att komma in i svåra att nå områden. Dammsug golven för att ta bort smuts kvar.
2

Doppa en handduk i rent vatten. Applicera pH-neutralt golv rengöringsmedel till handduken och använda den för att skrubba vinylen golvet. Kasta ut den tvålvatten, skölj din hink och använda rent vatten för att skölja lastbilen golvet ordentligt.
3

Använd en handduk för att torka golvet med en luddfri trasa eller låt den lufttorka. För att påskynda processen, använd en kompressor och fläkt munstycke för att torka insidan. Enligt anvisningarna på flaskan
4

Mix plastmatta strippa och vatten. Tänk på en lastbil golv är ett mindre område än en köksgolvet, så du behöver inte så mycket produkt. Använd denna lösning frikostigt över vinyl golvet med en svamp. Låt stripper stå i fem minuter.
5

Scrub trucken golvet med en hård borste. När säker all muck har lossnat, skölj golvet med rent vatten. Skölj golvet en andra gång för att förhindra förorening av nya golv sealer.
6

Squirt plastmatta sealer i en disponibel cup. Applicera den med en borste med mjuka penseldrag överlappar varje slag som du går. Arbeta ett område och flytta till nästa tills du har täckt hela golvet. Låt avsluta torka två timmar innan du lägger golv-mats tillbaka på golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144531.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.