Så monterar du ett CB antenn på en lastbil Tool Box

privatradioutrustning radioapparater är en gynnad lastbil tillbehör eftersom de tillåter dig att hålla kontakten, inom korta avstånd, när andra kommunikationssystem är nere eller ej tillgänglig. Eftersom dessa radioapparater är för kommunikation, kommer du vill maximera signal du tar emot och sända. En CB antenn studsar sin signal av vad som finns under den. Detta område är känt som jordplan. Om du maximera jordplan genom att montera antennen i mitten av en verktygslåda du kommer att få en bättre signal och sända längre bort avstånd. Saker du behöver
Skruvdragare och lite
Täljsten markör
Klar silikon
skiftnyckeln
Antenn våren (tillval) katalog Lock brickor (tillval)
Show Fler Instruktioner
1

få en platt CB stav hål eller ficka mount. Dessa fästen liknar en platt antenn fäste, men de har ett ankare platta som förhindrar monteringsbulten riva-ut.
2

Avlägsna monteringsverktyg inklusive muttrar, bultar och ankare tallrik. Placera antennmonteringen på din verktygslåda och markera platsen för hålen med en täljsten markör.
3

Välj en borr i samma storlek som de bultar och bifoga det till din trådlösa borra. Borra ett hål genom varje punkt märkt med täljsten. Öppna den klara silikon. Placera en liten klick silikon över varje bult hål.
4

Rikta antennen montera och montera bultarna. Öppna verktygslådan och placera förankringsplattan över bultarna. Skjut in plattan tills den är ordentligt på botten av verktygslådan locket.
5

Thread muttrarna på bultarna och dra ner dem. För långa piskor eller när riv-out är ett bekymmer, använd låsbrickor mellan förankringsplattan och nötter.
6

Skruva koaxialkabel på botten av antennen muttern. Installera en kraftig antenn våren om långa piskor kommer att drabba träd eller låga hinder. Skruva fast antennen på toppen av antennen muttern. Drag antennen med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144530.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.