Hur man målar en Toolbox Aluminium Truck

En felfri, gör-det-själv lack på aluminium verktygslådor börjar med omfattande förberedelser. Aluminum verktygslådor har en korrosionsbeständig beläggning av aluminiumoxid, som förhindrar rost. Denna oljiga substans är stor för att motverka korrosion, men det hindrar vidhäftning av limning primers och måla. Otillräckliga förberedelser Arbetet ska resultera i en lack som sprickor, peeling och skalor under extrema förhållanden. Du skulle inte vilja måla din verktygslåda varje månad, ta din tid i prepping steg för att säkerställa en kvalitet finish. Saker du behöver
Avfettaren
putstrasa
Sandpapper Tvättsprit
Etch primer
hög temperatur färg
Paint sealer
Visa fler instruktioner

1

Rengör och avfetta hela ytan av verktygslådan. Aluminiumoxid snabbt ska reform på ytan, så förbereda ytan och måla den i samma dag.
2

Slipa ytan av verktygslåda med 80-slippapper för att skrapa på ytan. Om du vill ha ett showroom finish, slipa ytan igen med successivt finare sandpapper - etsa primers använda dessa repor att penetrera ytan av aluminium och gräver ner det
3

Rengör verktygslådan efter. slipning med ett avfettande rengöringsmedel. Torka ytan torr med en putstrasa för att avlägsna små partiklar. Dammpartiklar eller metall bidrar till flagnande färg och rost. Om ytan känns slick eller fet, upprepa dessa steg tills du bryter pälsen aluminiumoxid.
4

Blöt en trasa i tvättsprit och gnugga ner verktygslådan. Låt alkoholen avdunsta från ytan innan du använder etch primer.
5

Skaka etch primer aerosolburken kraftigt i två minuter. Applicera två jämna drag av etch primer. Vänta fem minuter mellan varje lager. Detta låter etch primer "flash-off" eller påbörja processen kemisk Compounding - Etch primer bör härda i 20 minuter före målning
6

Paint verktygslådan med hög värme eller i alla väder. måla. Följ anvisningarna på sprayburk och tillämpa tunn och jämn beläggning. Låt varje lager härda innan vi går vidare till nästa. Din verktygslåda kommer att utsättas för hårt väder och temperaturer under hela året. Måla med en färg som tål dessa förhållanden förhindrar fjällning och skalning.
7

Spray på en kvalitet färg sealer. Paint sealer eller klarlack kan köpas i olika grader av glans. För en riktigt platt yta, måla ytan och polera ut glans med en stålullskudde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144528.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.