Hur Anpassa ljudanläggningen i en F-150

Fords F-150 pickup har ljudutrustning med det mest grundläggande systemet är en AM /FM stereo radio, men ytterligare alternativ kan innefatta en CD/MP3 kompatibelt ljudsystem, byggd -i navigation, extra ingång för musikspelare och en USB-port. Satellit radioapparater kan läggas också. De senaste lastbilarna kan även levereras med SYNC, en handsfree-kommunikation och underhållningssystem med media funktioner. Anpassa ljudanläggningen i en F-150 handlar om att göra några ändringar i inställningarna. Instruktioner
1

Tryck på "Ljud"-knappen för att komma åt Balans, Fade, diskant och bas för anpassning. Tryck på knappen en gång för att få den "Balance"-inställningen fungerar. Använd pilknapparna för att justera mellan vänster och höger högtalare.
2

Tryck "Ljud" igen för att nå "Fade" funktionen. Använd pilknapparna för att justera radion mellan de främre och bakre högtalarna. Genom att trycka "Audio" ger igen "Treble" anpassning funktionen. Använd pilknapparna och justera de högre frekvenserna. Genom att trycka "Audio" igen sätter "Bass". Använd samma procedur för att ställa in de lägre frekvenserna.
3

Anpassa minnesplatser. Välj ett frekvensband som "FM1" eller "AM" och ställ in en station. Tryck sedan och håll ned en av sifferknapparna. Ljudet tystnar för ett ögonblick. När ljudet kommer tillbaka, kommer stationen att vara förinställd på att numrerad knapp i det bandet. Anpassa minnesplatser för satellitradio också, om du har det installerat som ett alternativ i din lastbil. Ställ in till önskad kanal och sedan följa samma knapp-press förfarande.
4

Anpassa satellitradio systemet ytterligare genom att trycka på "Meny" när satellitradio är aktiv och sedan använda pilknapparna för att bläddra genom alternativen. Till exempel, tryck på "OK" för att gå in i "Song Seek Meny" och välj "Spara den här låten." Den låt som spelas kommer att sparas i minnet och ljudsystemet kommer att fråga dig när den spelas igen på något satellitkanalen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144523.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.