Den MPG för 2003 Ford Expedition 4.6 Liter 2WD

Mellan 2002 och 2005 , kom Ford stadsjeepar i tre grundläggande storlekar: Explorer ( stor ) , Expedition ( större ) och Utflykt ( längd och vikt på det kända universum ) . När Excursion avbröts , blev Expedition Fords de facto super - dumpern . Även om inte riktigt lika törstig som sin galaktiska syskon , fackliga Expedition fortfarande lite av bränsleekonomi för sin enorma mångsidighet . Miles per gallon

2WD , 4,6 - liters -utrustad modell var den mest ekonomiska i Expedition området , som ståtar med 13 mpg i staden och 18 mpg på landsväg . Den törstigare 5,4 - liters dras ungefär en mpg vid stadskörning och två mpg på landsväg . 4WD modeller utrustade med en 4,6 - liters motor har en effekt på 12 mpg i staden och 17 mpg på landsväg , medan 5,4 - liters 4WD modeller uppnådde 12 mpg i staden och 16 mpg på landsväg .

Jämförelser

Du kan inte diskutera Expedition utan att nämna sina större och mindre syskon . Den Explorers lägre massa nät det en mpg i staden och två på motorvägen ( så mycket som fyra i vissa fall ) , medan Detroits inofficiella moon lyckades en överraskande bra 14 mpg i staden och 18 mpg på landsväg i 2WD formen . Expeditionen jämföras med 2WD Chevrolet Silverado ( 12 mpg i staden och 17 mpg på landsväg ) och matchar 2WD Dodge Durango exakt . Det förlorar en stad mpg till 2WD Mercedes ML350 , men kompenserar det med en extra highway mpg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144499.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.