MPG på en 2008 Nissan Titan

Även modellens tidiga försäljningssiffror inte återspeglar det , träffade Nissans Titan pickup konkurrenterna punkt - till - punkt på specifikationsbladet . Den 2008 - modellen Titan var mekaniskt identisk med tidigare modeller , med det noterbara undantaget av en lång hjulbas ram som tillät kung och Crew Cab modeller för att utnyttja en fullängds säng . Fuel Economy

EPA klassar mest två - och fyrhjulsdrift modell Titans med en 5,6 - liters V - 8 och automatisk växellåda på 12 mpg i staden och 17 på motorvägen . Fleet modeller som använder naturgas ( RNG390 eller 520 ) erhåller en identisk rating , men två - hjulsdrivna modeller som kör på E85 etanol kommit in på en relativt dyster 9 mpg city och 13 mpg på landsväg . Etanoldrivna fyrhjulsdrift garner 9 mpg i staden och 12 mpg på landsväg .
Jämförelser

Titan rankas lite lägre än motsvarande F - 150 och Ram 1500 , ger upp en mpg city och highway på gas och etanol till både Ford och Dodge . Det förlorar tre staden och motorvägen mph till Honda Ridgeline , men klarar en mpg bättre på motorvägen än en fyrhjulsdriven Hummer H3 . Toyota Sequoia SUV med en 5,7 - liters V - 8 kommer in på 14 stad och 19 motorväg , vilket är två mpg bättre än Sequoias med mindre 4,7 - liters V - 8 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144496.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.