Hur synka min telefon med en 2009 F150 Bluetooth

Den 2009 Ford F-150 är tillgänglig med SYNC-systemet, vilket gör att du kan ansluta din mobiltelefon till bilen via en Bluetooth-anslutning för handsfree-samtal. När du har parat ihop din telefon, kan du ringa telefonsamtal med röststyrning för att följa handsfree-körning föreskrifter som många stater har antagit. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid på F-150. Bilen måste vara igång, inte bara i "ACC"-läget och bilen får inte vara i rörelse.
2

Tryck på knappen Telefon på fordonets mittkonsolen för att ange telefonnumret menyn.

3

Tryck på pilknappen tills displayen visar "Lägg till Bluetooth-enhet," att om det inte står så redan.
4

Tryck på "OK" knappen bekräfta valet. SYNC-systemet kommer att säga "Tryck på OK för att påbörja parning enhet." Tryck "OK" igen. SYNC-systemet kommer att säga "Sök efter SYNC på enheten och ange PIN-koden tillhandahålls av SYNC."
5

Ange Bluetooth-menyn på telefonen och välj "Lägg till" eller "Search" funktionen lägga till en ny enhet. Se telefonens bruksanvisning för specifika instruktioner om hur man gör detta, eftersom processen varierar med modell och märke.
6

Välj "SYNC" som den enhet som du vill para ihop med på din mobiltelefon .
7

Ange PIN som visas på SYNC skärmen i telefonen. SYNC-displayen kommer sedan läsa "Ansluten".
8

Välj "YES" och tryck på "OK" för att ställa in telefonen som primär SYNC telefonen. Du kan också använda piltangenterna för att välja "NO" om du inte vill att den här telefonen vara din primära telefon.
9

Använd pilknappen för att välja "Menu Exit Phone" och tryck på "OK . "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144495.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.