Om 1995 Ford Ranger

Den kompakta Ranger pickup debuterade 1983, gav Ford sin första konkurrent för Chevy Luv och favorit importen från Japan. Ford gav Ranger sin första större revidering för 1992 års modell och 1995 års modell fick mindre revideringar. Den Ranger erbjöds i olika trim, hytt och motor kombinationer för 1995 års modell. XL Trim

bas-modellen Ranger XL var utrustad med en 112 hästkrafter 2,3-liters i-line-fyrcylindrig motor som standard, medan en 145-hästkrafter 3,0-liters V-6 och 160 -hästkrafter 4,0-liters V-6 var frivillig. Den regelbundna hytten, erbjöd lång säng modeller att välja mellan två eller fyrhjulsdrift, medan den vanliga hytten, kort säng modell erbjöds endast med fyrhjulsdrift. Ford som sin förlängda hytten, som kallas Super Cab, med ett val av två eller fyrhjulsdrift. En femväxlad manuell var standard över XL trim paketet, medan en fyra-växlad automatlåda var tillval. Transmission alternativ förblev densamma under alla utföranden av 1995 Ranger. Addera XLT Trim

Ranger i XLT skepnad kom med en vanlig hytt parat sig till en kort eller en lång säng, och för de som söker en mer rymlig hytt, var en Super Cab-modellen erbjuds också. Ford erbjöd ett val av två eller fyrhjulsdrift på alla cab /säng sorter av Ranger XLT. Den 2,3-liters i-line-fyrcylindrig motor var bas över hela sortimentet, med undantag för fyrhjulsdrift Super Cab-modellen, som var utrustad med 3,0 liters V-6 som standardutrustning. Större motorer förblev frivilligt över hela linjen av Ranger XLT lastbilar.
STX Trim

Ford erbjöd STX trim paket för dem som söker en off-road fokuserade lastbil. Alla varianter av Ranger STX var utrustade med fyrhjulsdrift. Ford gav STX med minst antal karosseriform konfigurationer lämnar köpare med ett utbud av regelbundna hytten ihopkopplad med en kort eller lång säng och SuperCab. Den 3,0-liters V-6 var standard på STX, medan 4,0-liters V-6 var ett tillgängligt alternativ.
Splash Trim

Ford Ranger Splash var en stil-orienterade modellen utmärker sig genom sin vanliga kromade fälgar, sänkt fjädring, "splash" badging och steg-side flaket. Ranger Splash säljs som en vanlig cab modell endast under sina första två år på marknaden, men 1995 års modell fick tillägg av en Super Cab-modellen. Alla Ranger Stänk presenterade flare-sida säng och erbjuds ett urval av två-eller fyrhjulsdrift. Tvåhjulsdrift modeller kom utrustad med 2,3-liters i-line-fyrcylindrig motor som standard, med 3,0-liters och 4,0-liters V-6 motorer finns som tillval. Fyrhjulsdrift Splash modeller presenterade 3,0-liters V-6 som standardutrustning med 4,0 som tillval.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144479.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.