Hur man målar ett Camouflage Tool Box

Måla verktygslådan på jakt fordon kamouflage kan tjäna två syften - en estetisk, den andra praktisk. Om du har ett fordon kamouflage jakt, är en matchande box tilltalande för ögonen. Viktigare dock, om du är på jakt nära det är en jakt bil ofta orsaken djur spook eftersom dess form är mycket tydligt för ögonen på leken. En kamouflage lastbil med ett kamouflage verktygslåda är betydligt mindre märkbar för spel än en enfärgad låda, speciellt om du parkerar med bladverk som fordonets bakgrund. Saker du behöver
primär färg sprayfärg Sida 2 sekundära färger av sprayfärg
mönster färg sprayfärg
Ventilerade arbetsområdet
Gren med levande blad
Visa fler instruktioner
1

Spraya hela verktygslådan med din primära färger. Gör den första pälsen tjock eller Applicera två lager, den andra efter det första har torkat. Du vill inte någon av de ursprungliga verktygslåda färg synlig. Låt den primära pälsen torka i sex timmar innan du fortsätter.
2

Spraya över den primära färgen med en av de sekundära färgerna i raka, parallella linjer, tre till sex inches isär. Var sjätte inches till en fot, slutar spruta och flytta ner din tänkta linjen några inches till en fot innan du börjar spruta igen. Du kan göra horisontella linjer, vertikala linjer, diagonala linjer eller någon annan variant, så länge som de är parallella med varandra. Håll sprayen kan 12 inches från verktygslådan och göra snabba, svepande drag när du sprayar. Du vill inte distinkta linjer. Snarare vill du kanterna på de sekundära linjer för att smälta in i den primära pälsen. När du är klar med din första uppsättningen av sekundära färg linjer, spray nya linjer mellan dem med din andra sekundär färg. Låt de två sekundära rockar torka i sex timmar.
3

Placera grenen och löv över verktygslådan. Från 1 1/2 meter, spraya grenen och löv. Lyft grenen upp och flytta den över två eller tre fötter och spraya den igen. Detta kommer att ge din kamouflage viss gren och lämna mönster. Fortsätt att göra detta tills du har mönster över din verktygslåda. Låt färgen torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144473.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.