Hur man installerar Clamps Steel Cable

Stål-kabel är en stark, flexibel bunt ståltrådar lindad runt en kärna av mer stål strängar. Det används på kranar och bärgningsbilar att lyfta tunga vikter, som stöd kablar för stolpar och antenner, och även som den snäva rep för hög-tråd rättsakter på cirkusar. Alla dessa användningar dela ett behov av att fästa stålvajern till något annat i ena änden eller båda. Detta är nästan alltid åstadkommas genom att bilda en ögla i kabeln och hålla den fast med en kabelklämma. Den Occupational Health and Safety Administration godkänner endast en metod för att säkra en klämma. Saker du behöver
Kabelklämmor
Fingerborgar
Hylsnyckel
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

tag i stålet ordentligt och bilda en slinga, lämnar den rekommenderade längden på kabeln på kortsidan. Till exempel, när du använder 1/2 tums kabel kortsidan längd är 11,5 inches.
2

Placera den första kabelklämman över båda delarna av kabeln, placera den ena bredd krampbasen från änden av den korta sidan av kabeln. Den U-bult del av klämman måste vara på den korta kabelsidan, och basdelen av klämman måste vara på den långa sidan av kabeln. Dra åt muttrarna ordentligt.
3

Montera hylsan i slingan och placera en annan kabelklämma så nära fingerborg som möjligt. Återigen måste den U-bult del av klämman installeras över den korta sidan och basen klämman måste vara på den långa sidan av kabeln. Dra åt muttrarna ordentligt.
4

Montera de återstående klämmorna jämnt mellan de tidigare två klämmor. Var säker på att orientera dem på samma sätt som de första två klämmor. Dra åt muttrarna ordentligt.
5

Kontrollera att alla muttrar är ordentligt åtdragna. Applicera en belastning till kabeln. Släpp lasten och drag fast muttrarna igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144465.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.