Hur man monterar en dragkrok

När du har ett stort objekt du tänker dra i en släpvagn, är rätt dragkroken kit viktigt att ha. Du kan behöva installera fiberkabel kit hanterar vagnen du tänker bogsera. Vikten av den last, vikten för släpvagnen och kraften på dragfordonet avgör rätt dragkrok kit. Saker du behöver
Dragkrok kit
Jack
Drill
Wrench
Bultar
C-klämmor
Visa fler instruktioner
1 < p> Jack dragfordonet två meter från marken. Beroende på modell av fordonet, kan du behöva ta bort den bakre stötfångaren eller lossa avgasrören innan du installerar dragkroken.
2

Öppna dragkrokssatsen och montera ihop dragstången, stift och clips. Läs tillverkarens instruktioner för att bestämma ordningen att montera hitch. Dra inte någon av bultarna, som du behöver för att placera skumt att passa tätt.
3

Tryck dragkroken ram på fordonets ram. Efter mönster av dragkroken ram, borra hålen i fordonets ram med hjälp av de två hålen hitch ram som din guide. Undvik att borra hålen större än de bultar som håller fast dragkrok till ram.
4

Använd C-klämmor för att fästa dragkroken till fordonets huvudramen. Använd skiftnyckel för att dra åt bultarna på varje sida. Läs instruktionerna på hur mycket vridmoment gälla bultarna vid åtdragning.
5

Anslut dumpern elsystem bromsljus till dragfordonet. När anslutningarna är gjorda, har någon i den bakre delen av fordonet och släpvagnen för att testa att de skygglappar och bromsljus fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144464.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.