Så skyddar Verktyg & verktygslådor från stöld

Konstruktion och entreprenörer håller verktyget säkerhet högsta prioritet samtidigt på arbetsplatsen. Dessa boxar kan göras av diamant platta stål eller plast och har lås för att säkra sin last. Medan specialitet verktygslådor utrustade med säkerhets alternativ, andra sätt finns för att tillåta dig att säkra din nuvarande verktygslåda från stöld. Säkra din verktygslåda på flaket hindrar andra från att utnyttja om du går bort från dina verktyg eller spendera timmar i ett område långt från bilen. Saker du behöver
Stålborste
Mig svetsare
Två 12 tums bitar av 2-tums med 2-tums vinkeljärn
Elektrisk borr
Borr
4 rostfria skruvar med muttrar och brickor
Visa fler instruktioner
1

Placera verktyget rutan på en plan betongyta. Den bästa verktygslåda för detta ändamål är en multipel-låda verktygslåda med ett lock som lyfter och stänger. Stänga locket och vrida nyckeln av dessa verktygslådor aktiverar låsmekanismen, hindrar lådorna från att öppnas.
2

Rengör färgen bort av de nedre två inches på varje sida av verktygslådan med stålborste för att förbereda den för svetsning. Placera de två styckena av vinkeljärn på varje sida av verktyget rutan så att en läpp skapas. Använd MIG svetsaren häftsvets dessa bitar av vinkel järn till verktygslåda.
3

Borra ett hål i varje sida av läppen skapats genom svetsning av vinkel järn till verktygslåda. Borra hålen ungefär en tum från varje ände av vinkeljärn.
4

Placera verktyget rutan i botten av lastbilen där du vill montera. Med hjälp av borrmaskin, borra fyra hål genom hålen i vinkeljärnet och genom bädden av lastbilen.
5

Sätt en bult genom hålet som du nyss borrade, kör sedan brickan och muttern på bulten underifrån trucken. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144463.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.