Powerstroke 6,0 specifikation

The Powerstroke 6,0 motorn är producerad av Navistar International och används i Ford tunga lastbilar. Den Powerstroke är en högeffektiv diesel som ersatte 7,3-liters Powerstroke. Den Powerstroke är en turboladdad motor som kan få jobbet gjort om dess används för dragande tung utrustning till arbetsplatsen eller dra en RV. Specifikationer

motorn förskjuter 365 cubic inches eller 6,0 liter. Det är en V-8 med ett kompressionsförhållande på 18,0-till-ett. Den borrning och slaglängd är 3,74 av 4,13 inches. Motorn har direktinsprutning med Electro hydraulisk Generation Two teknik. Den direkta injektionen skjuter bränslet direkt från en bränslefördelningsröret som är under en stor press. Detta ger mer kraft och bättre acceleration. HEUI injektorer genererar 26.000 psi. De 6,0 har en enda variabel geometri turbo. Den turboladdare med variabel geometri förbättrar boost vid låga hastigheter genom att ha en uppsättning rörliga blad som hjälper till att öka laddtrycket.
Ström

Powerstroke genererar 325 hästkrafter vid 3.300 rpm och 560 foot-pounds av vridmoment vid 2.000 rpm. Motorn rymmer 15 liter olja. Den Powerstroke väger 966 £. med olja.
Mått

Längden på Powerstroke är 35 inches och bredden är 38,3 inches. Höjden på motorn är 40,7 inches.
Fakta

6,0 Powerstroke liknar VT365 gjorde även International. Den Powerstroke namn betyder det används i Ford lastbil applikationer. De 6,0 överträffar sin föregångare, den 7,3 liters Powerstroke, även efter den stora minskningen i cylindervolym. Den snabba-buffring turboladdare ger motorn utmärkta lågvarvsprestanda blandat med bättre gasrespons.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144455.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.