Vad är vridmoment specifikationer för en 97 5.7 Vortec?

Den 1997 Chevrolet C /K 2500 presenterade GM: s 5,7-liters Vortec motor. General Motors bygger Vortec motor och tillverkar Chevrolet raden av fordon. Den Vortec motorn använder förbränningskammaren och insugningsport att inducera en virvelfunktion ökar bränna effektivitet luft och bränsle. Den Vortec motorn används främst på Chevrolets sortiment av pickup lastbilar. Vevaxel Vridmoment specifikationer

11/32-inch bulten på stången förbinder kolvarna till vevaxeln har 35 foot-pounds av vridmoment. Den 3,8-tums bult bult har 45 foot-pounds av vridmoment, och 7/16 tum bult har 75 foot-pounds av vridmoment. De inre bultarna ansluter vevaxeln till motorblocket har 75 foot-pounds av vridmoment medan de inre skruvarna har 65 foot-pounds av vridmoment. Den blå loctite bult förbinder svänghjulet på vevaxeln har 60 foot-pounds av vridmoment, de tre bultarna som förbinder remskivan på vevaxeln har 30 foot-pounds av vridmoment, och bultarna som förbinder trycket plat till svänghjulet har 35 foot-pounds av vridmoment.
topplock Vridmoment specifikationer

Bultarna som förbinder förgasaren på insuget har 7.5 mul-pounds av vridmoment och bultarna som förbinder topplocket till motorblocket har 65 foot-pounds av vridmoment. De inre bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket har 30 foot-pounds av vridmoment medan de yttre bultarna har 20 foot-pounds av vridmoment. Bultarna förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet har 33 fot-pounds vridmoment och bultarna förbinder stud vipparmen till cylinderhuvudet har 50 fot-pounds vridmoment. Bulten ansluter 13/16-inch tändstift till topplocket har 22 foot-pounds av vridmoment, medan 5/8-tums tändstiftet har 15 foot-pounds av vridmoment.

Motorns vridmoment Specs

Bultarna som förbinder bell bostäder till motorblocket har 30 foot-pounds av vridmoment och bultarna som förbinder distributören klämman till motorblocket har 20 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder motorfästet till motorblocket har 35 foot-pounds av vridmoment, skruvar förbinder bränslepumpen till motorblocket har 30 foot-pounds av vridmoment, och bultarna som förbinder starter att motorblocket har 35 fot- pounds av vridmoment.
Drivlina Vridmoment specifikationer

5,7-liters Vortec motorn har ett maximalt vridmoment på 330 foot-pounds vid 2.800 rpm.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144445.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.