Hur man blir av din rädsla för körning Big Rigs

Att köra en stor rigg kan vara en svår uppgift, särskilt om du bara är van att köra normalstora bilar. Först, bli av med denna rädsla om du planerar att ta en tur i en stor rigg, eller är intresserade av att ta ett jobb som chaufför. Upprätta en nivå av komfort köra ett fordon av sådan omfattning, så att du kommer att känna kontroll när bakom ratten. Detta komfortzon gör att du kan köra din bästa och vara säker resa långa sträckor. Instruktioner
1

Ta rätt mängd utbildning som krävs för att få bakom ratten i en stor rigg. Olika länder har olika krav för att få en licens, så du kan behöva ta några lektioner ändå. Du kan alltid gå ett steg längre och registrera dig för bakom-hjul klasser så att du känner dig bekväm att komma bakom ratten. Din instruktör kommer att ta dig genom tillslutna kurser samt på vägen för levande situationer för att bygga din kompetens och förtroende.
2

Lär begränsningarna av fordonet. Detta kommer väl till hands om du har en egen stor rigg som du planerar att ta en tur. Du kan få bekväm manövrering av fordonet antingen i en tom parkeringsplats på after dark medan trafiken minskar. Du kommer att möta en inlärningskurva med svängar, bromsning, acceleration och ganska mycket alla andra aspekter av att driva fordonet. Komma bekväm med hur bilen fungerar kommer att ta bort en del av mysteriet, så att du till fullo vet vad som väntar när bakom ratten. Att veta vad som väntar kommer att gå långt för att lindra rädslan. Addera 3

Öva backa fordonet. Medan din huvudsakliga rädsla kan navigera på vägen, också få bekväm manövrering din stora riggen i alla riktningar. Du får möta situationer där du är skyldig att säkerhetskopiera eller park, eller tillbaka på ditt sätt vår av trånga situationer där trafiken kan ha stoppat, bland andra omständigheter. Det är bättre att vara bekväm uppbackning upp fordonet i icke-pressade situationer.
4

Ta så många resor som möjligt. När du lär dig att köra en stor rigg, kommer du inte glömma, men använder en stor rigg så ofta som möjligt så att du kan behålla din komfort nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144442.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.