Toyota Bed Extender Monteringsanvisningar

Toyota-truckar kan bära många objekt i sina små-till medelstora range sängar samtidigt som en ekonomisk resa. Men ibland kan du behöva extra längd i sängen av din Toyota lastbil för att rymma längre objekt som byggmaterial som tillverkas i 8-fots längder. Tillägget av en säng extender ger längd och säkerhet att bära föremål i sängen utan behov av bungee stubin eller binda bitar in med rep. Saker du behöver
säng extender kit
Skiftnyckel
Körnare
Hammer
Drill
6-mm borr
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park Toyota trucken på ett jämnt underlag. Öppna bakluckan för att få tillgång till baksidan av bakljuset aggregaten på varje sida av sängen.
2

Placera en skiftnyckel på översta bulten av den högra sidan bakljus. Vrid nyckeln moturs för att lossa och ta bort bulten. Upprepa denna procedur för att ta bort den nedre bulten på höger sida och både övre och nedre bultarna på vänster bakljus.
3

Dra bakljuset församlingar rakt ut från flaket.
4

Placera mallen i bädden extender kit på den högra sidan av den bakre pelaren. Pelaren är den bakre delen av bädden som är vertikal. Markera de tre skruvhålen områden i mallen på pelare med en körnare. Placera körnare genom varje hål och slog i slutet med en hammare med medelhög kraft att tränga igenom metallen. Upprepa denna process för att markera den vänstra sidan av lastbilen på sin pelare.
5

Borra ett 1-tums-djupa hål genom varje center körnslag med en 6-mm bit. Passa in vänstra och högra monteringskonsoler över hålen. Sätt i de medföljande skruvarna och dra åt dem med en skiftnyckel. Bultarna insatsen från centrum av flaket och muttrarna är på utsidan på varje sida.
6

Ersätt varje montering bakljus och fäst det övre och nedre bultar på vardera.

7

Montera sängen förlängare med rak bit i mitten och till höger och vänster böjda bitar på varje ände. Tryck fast de tre bitarna på sina korsningar.
8

Håll sängen förlängare upp så de två sidorna pekar nedåt och den bildar en båge i mitten. Skjut de två ändarna ner ordentligt på fästen. Rotera sängen förlängare sig att vila vågrätt på flaket. Justera sidan och mellersta delar genom att flytta dem åt vänster eller höger för att passa sängen. Dra åt de tre skruvarna i vardera sidan av den centrala delen med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144437.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.