Hur skapar jag en Flatbädd på en Ford 1967 F 100 Truck?

Din 1967 Ford F100 är väl lämpad för montering av en insats-sida eller nytta flak på den bakre delen av lastbilen ram. Dina snickeri färdigheter kombineras med en grundläggande design för att bygga flak på ramen när pickup sängen avlägsnas. Oavsett om din F100 hade en lång säng eller kort låda, bygger du flatbädden och och inkluderar tillbehör bakljus som hakar upp till den ursprungliga ledningsdragning. Sammanställ material och ställa ut ett par bockar för att bygga ett flak för din 1967 Ford F100 lastbil. Saker du behöver
Builder torg
cirkelsåg
Electric drill
5/8-tums borr
Borr förlängning
1-tums platt träborr
5 /8-tums maskinbultar med maskin nötter
hylsa och spärrskaft Sida 2 1/2-inch-by-12-inch iscensatte headers trä
3/8-tums borr
3/8-tums träskruvar med brickor
2-tums-by-4-tums timmer
Visa fler instruktioner
Flatbed Ram
1

Mät bredden från utsidan av en bakre däck till utsidan av den motsatta däcket. Mät och märk 4-tum x 6-tums bitar av header virke till denna längd som främre och bakre stöd. Square ditt märken på båda sidor och båda kanterna på varje bit med en byggmästare torg. Skär stöd till längden med en cirkelsåg.
2

Mät avståndet från den övre ytan av truckens ram till toppen av de bakre däcken och tillsätt 3 inches för däck utrymme på undersidan av flak. Skär fyra längder av slumpmässiga 4-tums tjock header timmer 16 inches länge distansblocken.
3

Se dina däck clearance mätningen. Rip-klipp distansblocken så den sammanlagda höjden av blocken och 6-tums breda balkar stöd uppgår din mätning däck utrymme.
4

Center varje spacer på de främre och bakre delarna av truckens ram ovanpå hålen där pickup säng skruvar togs bort. Bifoga en förlängning borr till en 5/8-tums borr. Borra vertikala hål i varje spacer som ansluter med bulthålen med hjälp av en borrmaskin.
5

Placera den främre och bakre stöd vinkelrätt ovanpå distanserna. Borra 5/8-tums vertikala hål genom varje som anpassas till de hål du borrade i distanserna. Borra 1-tums diameter försänkare för skruvskallar vid varje hål på toppen av stöden med en platt träborr.
6

Fäst främre och bakre stöd och distanser på ramen med 5/8- tums maskinbultar med maskin nötter som du tråden på varje bult underifrån bilramens. Dra åt muttrarna med en hylsa och spärrskaft.
Flatbed Deck
7

Mark en layout atop stöd balkar för 2 1/2-inch-by-12-inch parkett header som fullängds trädäck för flak. En typisk layout börjar vid vardera änden av spannet, avslutar med en rippade utfyllnadsstycke i mitten av flak.
8

Mät och skär bitar av trädäck till längd, låter den önskade överhäng på bakre delen av bädden. Rip pjäsen center filler till bredden.
9

Placera trädäck ovanpå framsidan och baksidan stöder en i taget. Borra två hål, jämnt fördelade, i ansiktet av varje för 3/8-tums träskruv. De pilothål bör vara 2 inches från varje kant för att säkerställa mot uppdelning ut på sidan av en bit. Borra 1-tums försänkningar på varje hål för LAG huvuden och brickor.
10

Fäst trädäck ovanpå de främre och bakre stöden med 3/8-tums skruvarna med brickor på varje pilot hål. Dra åt eftersläpningar med en hylsa och spärrskaft.
11

Mät och skär en bit av 2-tums-by-4-tums timmer som ett ändstycke som spänner över bredden på flak. Borra hål som tidigare och fäst ändstycke till trädäck med 3/8-tums träskruvar och brickor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144434.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.