Hur man gör en glasfiberskal Trailer

med ett skal trailer kan du lagra dina tillhörigheter i ditt flaket och samtidigt hålla dem säkra från vädret. Gör din egen glasfiberskal trailer är bättre att köpa en eftersom kostnaden för att bygga en själv kommer att vara mycket lägre och den totala vikten av skalet mycket lättare. Saker du behöver
frigolit
Auto spackel
Sandpapper
Polyester primer
Molding vax
Harts harts
Polyester och härdare
Tooling gel Borstar

Glasfiber rulle
fiberglasmatta
Rakblad
trä mätsticka
Air blower
Visa fler instruktioner
1

forskningsdesigner skal trailer i detaljhandeln butiker. Hitta ett skal som passar din lastbil och en stil du gillar. Du har friheten att designa ditt skal trailer som du vill, men det är rätt utrustning viktigt. Ta detaljerade mått och ritningar på släpvagnen du har valt, inklusive de områden där det kommer att ansluta till ditt fordon.
2

Limma flera skum block tillsammans för att göra en stor skum block som du kommer att skära in i en mögel. Med ett rakblad eller kniv, skära skummet i formen på din släpvagn. Kom ihåg att den carving är endast skaldelen, inte aluminiumramen som löper runt skalet. Den carving kommer också att vara den raka motsatsen till din slutprodukt. Slipa carving ned med 180-slippapper och lock i auto organ filler. Låt auto body filler torka i ett par timmar innan slipning med 220-slippapper.
3

Spraya polyester primer ovanpå auto organ filler och låt det torka. Torktid varierar med primer tillverkaren, så följ anvisningarna på flaskan. När polyester primern är torr, slipa med 180-slippapper och fortsätta att slipa med finare papper. Avsluta slipningen med våtslipning med 1000-grit. Låt din mögel att sitta i tre till fyra dagar medan vaxning dagligen. Vaxning formen är absolut nödvändigt för att säkerställa att ytan på ditt skal trailer kommer att vara smidig.
4

Applicera harts, borsta det på i ett jämnt lager. Se till att inte göra rockar för tjockt eller ditt skal är sköra. Separera glasfiber ark i mindre glasfibrer. Det ska se ut håret efter åtskilda. Lay de separerade glasfiber direkt på bas och använda en glasfiber rullen för att ta bort eventuella luftbubblor. Upprepa denna process minst sex gånger. Ju mer du lägger harts och glasfiber, den tjockare och tyngre skalet blir.
5

Bänd skalet trailer från formen när harts torkar, med en trä mätsticka. Använd ett rakblad för att avlägsna överskottet glas sticker ut ur skalet. Du kan rama in skalet med aluminium eller du kan fästa skal på direkt med lämpliga anslutningar som varierar från lastbil till lastbil. Se dina ritningar för ordentliga anslutningstyper och fäst dem på de relevanta områdena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144427.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.