Hur installerar jag Utförsäljning Belysning på en Dodge lastbilshytt?

Utförsäljning ljus för Dodge lastbilar finns i uppsättningar som innehåller lamporna, täcker objektivet och ledningar. Belysning på äldre modeller är kopplade till strålkastare switch med ett par trådar installeras ovanför innertaket. Nyare modeller har ett kopplingsschema över headliner med ett par trådar för varje lampa. Saker du behöver
Utförsäljning ljus kit
Sladdlös skruvdragare
skruvspets fastsättning
tuschpenna
Electric drill
5/8-tums hålsåg (borra fäste)
Wire tång
14-gauge crimp trådanslutningsdon
Visa fler instruktioner
1

bort headliner från hytten. Den innertaket hålls på plats med en metall eller plast trim och skruvar. Ta bort skruvarna med en sladdlös skruvdragare med skruvspets kvarstad eller skruvmejsel.
2

Ta av objektivet täcker från varje fixtur genom att avlägsna linsen skruvarna. Ta gummitätningen på baksidan av en fixtur.
3

Markera placeringen av varje ljus på hytten med en tuschpenna eller penna. Använda gummitätningen som guide, märke för ledningar hål vid vardera av de markerade platserna genom att skissera öppningen i mitten av gummitätningen.
4

Bifoga en 5/8-tums hål såg till en elektrisk borr eller skruvdragaren. Borra ett hål för ledarpar cab ljus vid de markerade platserna.
5

Sätt par trådar på varje ljus genom de borrade hålen i toppen av hytten. Fäst varje ljus till toppen av hytten med hjälp av självgängande skruvar, och se till att gummitätningar under varje ljus passar korrekt under de lätta ramar. Sätt tillbaka objektivet på varje ljus med objektivets skruvarna.
6

Crimp 14-gauge wire kontakter i ändarna på varje tråd i hytten med hjälp av tråd tång. Pressa kontakterna på den röda kabeln från varje par av lätta ledningar till en grön eller röd tråd i motsvarande par av luftledningar. Anslut den andra kabeln kontakten på varje ljus till de återstående motsvarande ledarpar.
7

Sätt headliner tillbaka på plats. Sätt tillbaka headliner trim med hjälp av de ursprungliga headliner skruvarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144426.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.