Hur man använder en värmare-defroster i en 2001 GMC Sierra

Den 2001 GMC Sierra lastbil kommer med en vanlig hytt, en förlängd hytt eller en manskapshytt, men oavsett vilken du kör, när vädret blir kallt du 'll vill veta hur man får den hytten varm. Värmaren-defroster systemet i 2001 Sierra är lätt att använda. Dess kontroller inom räckhåll i centrum av förarhyttens instrumentpanelen, är utformade för att låta dig justera temperaturen och fläkthastigheten uppåt eller nedåt för att uppnå en behaglig nivå av värme. Instruktioner
1

Studera komforten styr panelen på instrumentbrädan. De tre knoppar, från vänster till höger, kontrollera fläkten, temperaturen och läget, vilket innebär att källan till luft kommer in i hytten.
2

Välj en fläkthastighet. För att öka fläkthastigheten, vrid ratten medurs så att indikatorn pekar på ett högre nummer. Att minska fläkthastigheten, ändra riktning moturs. För att stänga av fläkten, flytta indikatorn hela vägen till vänster. Addera 3

Ställ in temperaturen. Den mellersta knappen på panelen har en blå och röda band runt den övre halvan som visar temperatur inställningar. För värme, pekar indikatorn på den röda delen av bandet. Prova några inställningar innan du sätter sig på den bästa för nuvarande väderförhållanden.
4

Välj det läge för lufttillförsel från de alternativ som visas på den högra ratten med ikoner som visar källan där luften går in i hytten i förhållande till de åkande. Börja längst ner till vänster, är det första valet vent, med luftflödet som kommer från instrumentpanelen ventilerna. Därefter använder bi-nivå alternativet både streck-och golv-nivå ventilationskanaler och det tredje valet pekar den inkommande uppvärmda luften direkt vid dina fötter.

Blandningen inställning aktiverar defrostermunstycken vid basen av vindrutan och på sidorutor samtidigt skickar lite värme till fötterna. Den femte valet är främst inriktat på fönstren. Rikta indikatorn till utrymmet mellan två ikoner för att få en blandning av de två inställningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144423.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.