Hur att förnya ett CDL

Särskilda färdigheter och kunskaper är nödvändiga för att driva kommersiella fordon, och därför ett särskilt tillstånd, som kallas en CDL (kommersiell körkort) krävs. Den CDL måste förnyas utifrån de specifika lagarna i staten, med en allmän tidsram för förnyelse vart femte till åttonde år. En påminnelse kort kommer att skickas vid förnyelse är nödvändig. Beroende på bedömning av examinator får provkörningen behöva upprepas. En medicinsk tenta också kan krävas. Saker du behöver
Social
Säkerhet kort Befintliga CDL
Visa fler instruktioner
1

Ta den gamla CDL och bevis på ett personnummer till DMV. Om gamla CDL inte är tillgänglig, ta två former av identifiering.
2

Ta vision och signera erkännande tester.
3

Upprepa vägen testet om begärs av examinator. Detta kommer att vara examinator gottfinnande.
4

Ta en läkarundersökning om instrueras av examinator.
5

Lägg påskrifter till licensen om det behövs. För att lägga till noteringar, kommer proven måste vidtas. Påskrifter tillåter dig att utföra olika typer av material i bilen. Till exempel, vissa förare måste ha en "HAZMAT" godkännande att utföra farliga material.
6

betala $ 15 per år för CDL för fem till åtta år i förskott. Betala en extra $ 3 per år för eventuella tillägg. (Avgifterna är i mars 2011).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144421.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.