Truck Driver Horn tutar Kommunikation

Även lastbilsförare ibland tutar deras horn av otålighet eller att signalera godkännande av en attraktiv åkande i ett annat fordon , är lastbil horn avsedda att användas som varningar för säkerheten för andra förare och fotgängare , enligt kommersiell körkort handböcker som utarbetats av USA: s oberoende Truckers 'Association . Förbi

När passerar ett annat fordon, cykel eller fotgängare , ett lätt slag av horn rådde , enligt Aita manualer . Forskning av National Highway Traffic Safety Administration fann att en längre tuta i hornet är effektivare under filbytessignal konflikter , som förare är mer benägna att snabbt erkänna dess innebörd .
Säkerhetskopiera

När en lastbil inte har en automatisk varning anordning för att signalera bilar och fotgängare att det backar upp , bör dess horn användas i stället , enligt yrkesförare handböcker i många stater .

andra tillfällen

Kommersiella körkort manualer råda lastbilsförare att använda sina horn när det är nödvändigt för säkerheten , men försiktighet att dess högt ljud kan skrämma och därmed äventyra andra förare , så det bör användas sparsamt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144416.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.