Hur du installerar för att montera en snöplog på en 1997 Ford F-250

Montering en snöplog på din Ford F250 lägger fyra-säsongen mångsidighet till din lastbil. Den F250 är konstruerad från fabriken på ett mer robust chassi än F150 lastbilar. Detta innebär att ramen, fjädring och däck alla är utformade för att hantera den extra vikten av tillbehör såsom snöplogar. En kraftigt byggd bil, som denna, kommer att ge en mycket längre livslängd bakom en snöplog än en tändare plikt fordon. Saker du behöver
Däcktryck Wrench mätare
ställa
Visa fler instruktioner
1

Inspektera däck och fjädring på din lastbil. Använd mätaren däcktryck att se till att däcken är ordentligt pumpade. Under-pumpade däck kommer inte riktigt stödja en tung snöplog. Felaktiga stötdämpare och svaga fjädrar blir över beskattas när mer tyngd läggs på fordonet.
2

Kontrollera styr-komponenter för överdriven glapp. När snöplogen är på plats, kommer alla spel i styrsystemet förstärkas.
3

Montera snöplogen hjälpram på trucken ram, under framför lastbilen. Den sub-frame sitter direkt under den främre änden och kommer att bli en fast del av ramen, då bifogade tightly.The sub-frame är tung, så om det behövs, har en kompis hjälpa till att hålla den på plats. Placera bultarna genom ramen och hjälpramen och dra åt dem genom att vrida dem medurs med skiftnyckel.
4

Dra ledningar och elektriska anslutningar upp i motorrummet. Det enklaste sättet är att köra dem genom grillen och över och runt kylaren. Undvik routing dem nära några vassa kanter. Låt inte trådarna låg mot kylaren. Följ tillverkarens anvisningar vid anslutning de elektriska kontaktdonen till batteriet. Om din plog har en i hytten kontroll, vilket gör att du kan styra vinkeln på plogen under körning, väg här i hytten, genom brandväggen, och montera den i ett bekvämt läge.
5 < p> Montera snöplogen till sub-ramen och kontrollera att alla reglage fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144414.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.