Hur byter jag en 1999 Chevy Van Bränslemätare Sändande enhet?

Byta bränslemätare sändande enheten på en Chevy van är detsamma som att byta ut det på någon annan bil. Den sändande enheten är belägen i bränsletanken. Bränsletanken är placerad under förarsidan i din Chevy van. Innan du påbörjar reparationen, parkera din van på ett plant underlag. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats Flighter Long förlängning
nytt bränsle sändande enheten montering
Rags
Vridmoment skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta den negativa batterikabeln från batteriet inlägg med en skiftnyckel och lägg undan. Avlägsna tanklocket att lätta på trycket på bränsletanken. Ta allt bränsle ur tanken med ett sug boll och slang.
2

Palla upp van och stödja den med domkraften placeras under ramen. Rengör runt fyllningen slangen och vent slangen för att förhindra förorening av bränslesystemet. Lossa klämmorna på fyllningen slang med en platt skruvmejsel och ta bort den från bränsletanken. Lossa klämman på vent slang med en platt skruvmejsel och ta bort den från bränsletanken. Koppla loss den bakre bränsle returledningen på chassit bränsle returledningen. Ta bränsletillförselledningen linje vid bränslefiltret och kopplar EVAP utsläpp reningsledning på EVAP kapseln.
3

Support bränsletanken med en domkraft. Ta bort hållaren-rem bultar med en spärr och uttag med en lång förlängning. Sänk bränsletanken nedåt och skjut den från under van. Rengör all smuts, damm och allt annat på bränsletanken. Koppla den elektriska anslutningen från den sändande enheten och slangarna är anslutna till den sändande enheten. Ta bort bränsle-sändning ring enhet hållaren med en stor par kanal lås. Ta sändning-enhet montering och o-ringen från bränsletanken.
4

Rengör platsen där du tog bort den sändande-enhet montering och o-ringen från tanken med en ren trasa. Placera den nya sändning-enhet montering i bränsletanken och ställer upp med fyra bränsleslangar. Sätt ditt låsringen på plats och dra åt med ett par stora kanal lås. Anslut alla ledningar till det nya bränslet-sändarenhet montering vara säker snabbanslutningsanordningen snäpper på plats och sedan ansluta den elektriska kontakten.
5

Placera bränsletanken på domkraften och skjut under fordonet och jack upp på plats. Anslut båda hållare remmar med nya bultar, Dra hållaren remmar bulten till 15 foot-pounds med en momentnyckel och uttag. Avlägsna domkraften. Anslut EVAP reningsledning till EVAP kapseln och anslut ledningen bränsletillförseln till bränslefiltret. Anslut den bakre returledningen till chassit bränsle-returledning och anslut bränsle-fylla slangen och vent slang, dra åt med en skruvmejsel. Kontrollera att alla snabbkopplingar linjer snäpps på plats. Upp fordonet
6

Jack, ta bort pallbockar och sänk van till marken. Byt ut bränslet i bensintanken och tanklocket. Rengör batteriet inlägg och kabeländen anslut kabeln till batteriet och starta fordonet. Kontrollera efter läckor och reparera eventuella läckage innan du flyttar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144410.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.