Så installerar du Lights Truck Utförsäljning

Utförsäljning lampor behövs på alla kommersiella lastbilar, flak lastbilar och truckar service. Sidoljus ge referenser för föraren vid backning och manövrering parkeringsplatser. Taklampa ovanpå hytten ger ytterligare referenser i liknande situationer. Utförsäljning lampor finns som tillbehör armaturer med glödlampor eller LED-lampor. Objektivet täcker tillverkas i vitt, rött, grönt och gult som uppfyller USDepartment of Transportation (DOT) regler färgen av särskilda clearance lampor. Du installerar clearance lampor med hjälp av komponenter från tillbehöret fixtur och befintliga lastbilar ledningar. Saker du behöver
skruvmejsel eller sladdlösa skruvdragare
tång Wire
14-gauge crimp trådanslutningsdon
tätningsmedel
Electric drill
5/8-tums hålsåg (borra fäste )
Visa fler instruktioner
sidoljus
1

Ta bort linsskyddet och lampa från tillbehöret fixturen. Beroende på fixturen, är locket som hölls den med två eller flera krom skruvar.
2

Strip 1/4-tums av isoleringen bort av slutet av varje fixtur tråd. Crimp en 14-gauge-kontakt på varje tråd. Addera 3

Crimp varje kontaktdon på änden av ett existerande trådpar vid sidan av flaket eller överkanten hos truckens lådan.
4

Applicera en liten sträng av tätningsmedel runt basen av tillbehöret fixtur packningen. Håll ljuset på plats på trucken med en hand. Använd de medföljande skruvarna för att montera fixturen. Sätt tillbaka lampan och sätt tillbaka linsskyddet.
Taklampa
5

bort headliner inifrån hytten. Typiskt innertaket hålls på plats med en metall eller hårdplast trim och skruvar. Ställ in trim, skruvar och headliner åt sidan.
6

Identifiera de cirkulära pop-outs på undersidan av hyttens tak. Pop-outs poängsätts skisserar används som en referens för att placera lamporna ovanpå hytten. Chuck en 5/8-tums hål såg i en borrmaskin. Använd skyddsglasögon och borra hål för armatur trådarna vid varje plats, eller en önskad plats.
7

Flytta till taket på hytten. Ta bort linsskyddet och lampa från varje armatur. Applicera en sträng tätningsmedel runt basen av varje fixtur packning. Sätt i spelordningen trådarna genom de borrade hålen. Fäst varje fixtur till toppen av hytten med de medföljande självgängande skruvar.
8

Flytta till insidan av hytten. Crimp 14-gauge wire kontakter i ändarna på varje fixtur tråd. Anslut den röda kabeln från varje fixtur till en befintlig grön eller röd (ström) tråd i överljus-kabelstrumpa. Anslut de resterande fixtur trådarna till envar av de övriga trådarna på vävstolen.
9

Installera lampor i varje overhead fixtur och sätt tillbaka objektivet täcker. Sätt tillbaka headliner med sparade trim och skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144405.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.