Ta bort eller inaktivera onstar Från en 2005 Silverado 3500

Den 2005 Chevrolet Silverado 3500 fanns tillgängliga med en valfri OnStar paket. OnStar är en prenumerationstjänst som gör att abonnenterna kan använda tjänster, exempelvis katastrofhjälp, handsfree-telefon tjänster och vägassistans. Den onstar modulen Boxen har en GPS-enhet inbyggd, vilket gör OnStar att hitta din Silverado även om du inte är prenumerant. Om du vill avaktivera OnStar GPS tracking enhet, eller ta bort onstar modulen rutan från din Silverado, kan du göra det med lite ansträngning och det tar bara några minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera onstar rutan i din Chevy Silverado 3500 genom att vända instrumentbrädan och lokalisera askkoppen. Det är en smidig bit trim direkt ovanför ditt askfat, den onstar box styrenhet är placerad bakom den bit av trim
2

Bänd beklädningsdetalj av genom att sätta en platt skruvmejsel under hörn. trimma och försiktigt lyfta trim bort från din Silverado. Plastclips håller på trim, så var försiktig med att inte tvinga bit bort.
3

Observera onstar rutan och montera de tre sladdar som går från din Silverado till OnStar rutan. Ledningarna är anslutna till sidan av lådan.
4

Dra ut kablarna från OnStar rutan för att avaktivera OnStar från din Silverado. Boxen kommer inte längre att kunna skicka eller ta emot signaler från OnStar, alltså din Silverado kommer inte längre att kunna spåras av onstar.
5

Lokalisera de två plast frigöringsflikarna som håller rutan i läge att börja ta bort lådan från din Silverado.
6

Skjut båda frigöringsflikarna i samtidigt och håll dem i.
7

Lyft och dra OnStar rutan ut från konsolen i din Silverado samtidigt som du trycker på frigöringsflikarna.
8

Byt beklädningsdetalj tillbaka till sitt ursprungliga läge på din Silverado konsol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144403.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.