Dump Truck Presenningar Installation

Dumper presenningar består av en stor bit av canvas med förstärkta fållar som har mässing kragarna stämplas in i dem. Dumprar som transporterar gods såsom asfalt och grus presenningar använda för att hålla lasten lyfts ut från flaket. Dumprar krävs av många statliga lagar för att få sina sängar eller hinkar som omfattas av presenningar när de dragande last av säkerhetsskäl, eftersom presenningar hindrar lasten från att studsa eller flyger ut ur lastbilen och träffa andra bilar. Saker du behöver
Dumper tarp monteringssats
Skyddsglasögon
Drill
1/2-tums borr
Helper Review Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill montera tarp spolen. Spolen kan monteras på baksidan eller ovanpå hytten vakt eller på de översta ombord fickor. Om du väljer att montera spolen ovanpå hytten guard, placera det så att vindskyddet kommer att blockera luftflödet, hålla den från att gå under tarp. Om du väljer att montera på baksidan av hytten vakt, ställning spolen så att vindskyddet är placerad över tarp spolen.
2

Ta tarp från spolen om den kom levererad med tarp redan installerat på den. Placera spolen på den plats du har valt att montera den. Kontrollera att se till att den inre bredden av spolen s fästen är exakt samma bredd som det område på vilket de kommer att monteras. Addera 3

Håll upp de fästen och använda dem som en guide för att borra hålen för 1/2-inch monteringsbultar. Borra hålen för bultarna till hytten vakt eller topp fickor ombord. Sätt i bultarna i bulthålen. Placera en mutter på den motsatta sidan av bulten och dra åt den för att säkra fästet.
4

Har din hjälpare tar ena änden av tarp medan du håller den motsatta änden. Walk the tarp ut tills den är helt utfälld. Lay tarp rakt och platt på marken. Sätt den bakre tarp staven i staven fickan ligger på den bakre änden av tarp. Se till att stången är centrerad i fickan.
5

Sätt i den medföljande plast stav-centrering flänsar på ändarna av den bakre tarp stången. Flytta flänsarna så att de vilar mot presenning. Vrid ställskruvarna på flänsarna medsols med en skruvmejsel för att dra åt dem på tarp.
6

Rotera axeln av tarp spolen ca 20 gånger i en moturs riktning för att ladda tarp spolen våren . Har din hjälpare håller på tarp spolen när du har laddat sin våren. För in den främre kanten av presenning under spolen. Mata den igenom så att presenning flyttas runt på framsidan av spolen och sedan upp och över till toppen av spolen. Rada upp fem metall kragarna ligger på framkanten av presenning med den gängade spåret i spolen.
7

Placera presenning med din hjälpare så att den främre kanten är centrerad på spolen. Om din tarp kommer med knapp-huvudet bultar, använd dem för att fästa tarp till spolen. Skjut de yttre bultarna mot den inre delen av spolen, vilket kommer att göra tarp gäng upp lite. Har din hjälpare långsamt släppa den fjäderbelastade rullen så att tarp börjar rulla på spolen. Stopp när den bakre presenning stången har nått monteringsfästena.
8

Anslut ena änden av draglinan genom tätning ligger i centrum av den bakre presenning ficka. Vira draglinan runt bakre tarp staven och knyt en råbandsknop i slutet av den för att säkra den.
9

Installera TARP hakar bakluckan på soptippen bålen. Ett par bör monteras på förarens sida av slutet av dumpa rutan, medan det andra paret är monterad på bakluckan. Tarp krokar måste monteras tillräckligt långt ifrån varandra för att hålla den bakre tarp stången, så ha detta i åtanke när du installerar dem. Håll krokarna upp till lastbilen. Använd bulthålen på krokar som guider och borra hålen. Sätt i den medföljande krok skruvarna i krokarna och dra åt dem.
10

Installera ögat-bulten om du har monterat tarp spolen ovanpå hytten vakt. Ögat-bult håller tillbaka tarp när den är helt indragen på spolen. Borra ett hål för ögat-bulten och för in bulten. Placera de medföljande muttrarna på ändarna av skruvöglorna och dra åt dem för att säkra dem på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144401.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.