Hur skapar jag en Basic Överhäng för en lastbil Dock?

Åkerier måste hålla tidtabeller och garantera lasten i alla typer av väder. Ett överhäng (tak däck) ger skydd mot sol, regn, hagel och snö när lastbilar är iscensatt på en docka. Grundläggande överhäng byggs med hjälp av strukturell klass timmer och täckt med metall eller glasfiber takpaneler. En godkänd byggnad och bygglov krävs för överhäng på många orter. Godkännande från den lokala elleverantörer ger strukturell integritet och säkerhet samtidigt som lastning och lossning lastbilar. Instruktioner
Planer, tillstånd och Materials
1

Värva en arkitekt för att ge en uppsättning av byggplaner för överhänget. En grundläggande konstruktion består av en post-och-beam stödsystem för taksparrarna som fäster till byggnaden. Arkitekten anger vilken typ och storlek av material, fundament post och anslutning hårdvara.
2

Skaffa erforderliga bygglov. Inlägg tillståndet kortet i vanlig syn på arbetsplatsen. Har en uppsättning av de godkända planerna på plats hela tiden. Addera 3

Framställ fullständig material start genom att hänvisa till de mått och beskrivningar på planerna. Inkludera betong för fundament, stolpar, balkar, takbjälkar, takluckor, naglar och inramning hårdvara. Skicka in starten till en byggnad leverantör och schema leverans av material. Addera Bygg och Inspektioner
4

Placera ut platser i inlägget fundament genom att hänvisa till de mått på den godkända planer. Gräv fundament och kräver en inspektion. Häll konkreta fundament och placera balkfästen i fundament. Låt betongen härda över natten.
5

Ställ upp de post-och-beam montering. Montera bultarna i balkfästen och staga montering med 2-tums timmer och insatserna.
6

Bifoga en bjälke huvudbok i ansiktet av byggnaden ovanför luckan. Typisk fastsättning ingår fördröjning skruvar med brickor på 16-tums mellanrum från början till slut. Se planerna för fastsättning layout.
7

Installera överliggare galgar med angivna intervall på huvudboken. Placera taksparrarna i galgar och atop post-och-beam montering. Nail takstolarna på balken och galgar. Ring för en inramning inspektion.
8

Ladda takpaneler ovanpå takstolarna. Börja vid den inre förgårdslinjen och installera takpaneler. Spika eller skruva panelerna till huvudbok och takbjälkar med angivna intervall. Installera en galvaniserad dropp metall ovanpå taket på byggnaden från början till slut. Ring för slutbesiktning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144400.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.