Vad är skillnaden mellan en Crew Cab & en förlängd hytt

Skillnaden mellan en manskapshytt pickup och en förlängd hytt pickup brukade vara en enkel - det finns fyra dörrar indikerade en manskapshytt, medan två dörrar med ett baksäte till lastbilen visade en förlängd hytt. Frågan är inte längre så klappat och klart. I många fall har biltillverkare utökat sina raggningsrepliker att omfatta inte bara förlängda hytten mickar och manskapshytter, men också super hytter och även vanliga hytter med hopp säten. Crew Cab Pickup

Manskapshytt pickup lastbilar är i allmänhet identifieras genom närvaron av fyra dörrar på hytten på lastbilen. De fyra dörrarna tillåter lättare ingång för passagerare på baksätet i bilen. Även om inte alla Crew Cab pickups är fullstora lastbilar, på grund av de begränsningar av lastbilsflak. Den totala längden på lastbil, motorstorlek och önskad bogsering och dragande lyftkapacitet spela en roll i besättningen lastbilen design. Detta tar inte hänsyn till fyra dörrar som svänger öppen från den bakre stolpen i lastbilen, dock. Dörrarna till en crew cab pickup öppnas på samma sätt som kommer dörrarna till en vanlig fyrdörrars bil eller SUV.
Crew Cab Pickup Exempel

Exempel på pickup Crew Cab lastbilar inkluderar Chevrolet Avalanche, Ford Explorer Sport Track, Cadillac Escalade EXT, och 2003 och nyare Dodge Ram Crew Cab. Vissa tidigare Dodge Ram pickup kallades manskapshytt lastbilar, men var gjort så i marknadsföringssyfte. De är faktiskt inte klassificerats som Crew Cab pickup lastbilar.
Extended Cab Pickup

Förlängd hytt pickup lastbilar, i motsats till pickup Crew Cab lastbilar, är märkbart kortare i hytten längd än pickup Crew Cab lastbilar och får eller inte får innehålla bak-dörrar hytten. Före 2000, var många pickup lastbilar tillverkade med förlängda hytter där posten utfördes på samma sätt som att skriva in en tvådörrars bil. Framstolarna var manövreras med en mekanisk strömbrytare som drog fram stolen så att passagerarna tillgång till den bakre jump seat. Detta var särskilt vanligt i små pickup bilar, som Ford Ranger och Chevrolet S10, eftersom det bakre passagerarutrymmet var så liten att designers kände att hoppet sätet sällan skulle användas. Stora lastbilar oftare utnyttjade en bänk, men baksätet var fortfarande passar för lite mer än ett fåtal barn.
Extended Cab Pickup Truck Exempel

gemensam förlängd hytt pickup lastbilar inkluderar Chevrolet Colorado och Ford Ranger, liksom alla stora stora lastbilar byggts av amerikanska och asiatiska tillverkare. Förlängda hytten fullstora pickuper har blivit den nya standarden hytten lastbil i många fall på grund av sin popularitet bland konsumenter och användbarhet i kombination med lägre kostnader förknippade med att ha färre dörrar och en förkortad hjulbas. Standard cab pickup lastbilar är idag allmänt basmodeller som säljs till företagets flottor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144397.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.