Hur man bygger en Lumber Rack för en Crew Cab Nissan Pickup

Tryckimpregnerat virke gör en enkel att bygga Stativanordning som lyfter in din Nissan Crew Cab säng när du behöver det och lyfter ut när du inte gör det. Den är robust och mångsidig, och bäst av allt du inte behöver lämna den på plats när du inte använder den. Allt du behöver är enkla snickeri färdigheter och ungefär två timmar att sätta ihop allt. Saker du behöver
2x6 tum, 12-fot långa, tryckimpregnerat styrelser (4) katalog bockar
cirkelsåg
Carpenter hastighet square
Tape Drill åtgärd Mössor och borrar
1/2-inch vagnsbultar, 4 inches lång, med muttrar och låsbrickor
6-tum breda mattan remsor så länge som bredden hos de
pickup bed 3-1/2 tums galvaniserad skruv
3/8-tums eye-bult skruvar
häftpistol med 1-1/2 tums häftklamrar
Bungee sladdar
12-fot långa spärrkonsol spännband
Skyddsglasögon

Visa mer instruktioner
1

Mät insidan längden och bredden på pickup säng och höjden från sängen till toppen av hytten. Lägg 12 inches till sängen till hytten topphöjd för benlängd. . Subtrahera 3 inches från bredden för att möjliggöra tjockleken av sidobrädorna
2

Skär fyra 2 - med 6-tums styrelser längden på insidan av sängen för sidobrädorna. Skär fyra mer bredden på insidan av sängen för tvärbalkar. Testa att se till att styrelserna kommer att lyfta i och ur sängen när orienterade korrekt
3

Skär fyra 2 -. Av 6-tums styrelser höjden du mätte för benen i Steg 1 . Lay två på marken och klämma en tvärbalk så att dess övre kant är 6 inches från toppen,. Borra 1/2-tums hål i mitten där benet och tvärbalk kors och genom båda. Sätt i en vagn bult vid varje skarv från benet sida och lägg en bricka och skruv på tvärbalken sida och dra åt dem. Placera den andra tvärbalk nedtill, klämma, borra och skruva det på plats som förut. Upprepa med den andra uppsättningen av stolpar.
4

Stå upp ändramarna så att tvärbalkarna är på insidan kanten. Kläm sidobräder till toppen av benen så att de är även med de bästa tvärelement. Borra 1/2-tums hål genom ändarna av sidobräder i ändarna på ändramarna. Var noga med att inte borra i vagnsbultarna. Skruva eftersläpning bultar genom sidobrädorna i änden ramar för att säkra sidobrädorna.
5

Bolt de lägre sidobrädor på sidan av ändramarna så botten av brädor är precis ovanför hjulhusen om det finns några. Om du inte har hjulhusen, sedan skruva lägre sideboards till botten av sidorna slutramen.
6

Skruv två galvaniserade skruvar i varje led för att stelna och förstärka ramen. Borra 1/2-tums hål 4 inches nedanför toppen av slutramen benen i fram-och baksidan av ramen församlingen. Skruva skruvöglorna på plats som spännband.
7

Lay 6 tum breda mattan remsor över topparna av tvärbalkar och häfta dem på plats till pad vad du bär.

8

Drop trucken bakluckan och lyft träram i flaket. Stäng bakluckan och knyta skruvöglorna till pickup säng med bungee stubin eller spärrning spännband för att fästa ramen på plats. Skruvöglorna ger också en bekväm tie-down för allt du behöver bära på toppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144392.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.