Hur man bygger en camping Truck World Race

Den NASCAR Camping World Truck Series, tidigare känd som Craftsman Truck Series, raser lastbilar från Dodge, Toyota, Chevrolet och Ford. Dessa racing-berikade lastbilar väger nästan två ton och ras på många av världens mest kända kretsar, inklusive Daytona International Speedway och Bristol Motor Speedway. På grund av de lastbilar loppet på prestigefyllda banor med mycket hög hastighet, NASCAR mandat att lastbilarna byggas till sina standarder. Detta innebär att de flesta delar, inklusive motor, är på uppdrag av NASCAR. Du kommer inte att tillåtas att tävla om du inte använder den officiellt uppdrag delarna. Saker du behöver
Welder
Stålrör
Plåt
Ratt Börjar utrustning | 22-liters bränsletank
Motor lift
358-tums pushrod V8 motor
Goodyear racing slicks
Drivlina
Fyra rotorer
Racing netto
Visa fler instruktioner
1

Svetsa ihop stålrör att bygga ramen för loppet lastbilen. Här är den officiella dimensionen för loppet lastbilar: Längden ska vara 208 inches, höjd hytten måste vara 51 inches och bredden av hela trucken måste vara 72.5 inches. Detta kommer att skydda föraren och hjälpa till med truckens stabilitet vid körning i hastigheter över 180 miles per timme. När allt svetsningen är klar, kommer en komplett race truck ram ser ut som ett skelett av en lastbil.
2

Ansök plåt till lastbilens ram genom svetsning den på plats. De enda områden där du inte kommer att svetsa plåt till är den främre och bakre vindrutan och förarsidan och passagerarsidan sidorutorna.
3

Måla lastbilen. De flesta lastbilar är sponsrade av företag och när de är, färgen systemet vanligtvis matchar färgerna på din sponsor.
4

Fäst ratten och startutrustning i förarhytten.
5

Sätt i 22-liters bränsletank i sängen av lastbilen.
6

Placera 358-tums pushrod V8-motor i motorrummet framför förarhytten. Dessa motorer är extremt tunga, så du måste använda en motor hiss för att hjälpa dig att få motorn på plats. Kör motorn starter in i motorn. Fäst bränsleslangen från motorn till bränsletanken.
7

Lägg drivlinan under hytten och hjulen i hjulhusen.
8

Lägg till Goodyear racing slicks till rotorerna. Goodyear är den officiella tillverkaren av däck för övre NASCAR divisionen. Inget annat däck kan användas.
9

Lägg ett racing nät i förarens sidoruta. Detta förhindrar att förarens armar från att falla ut genom fönstret under ett vrak.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144388.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.