Hur man använder flaket Medan Bogsering ett femte hjul

Vändskiva , även känd som svanhals trailers fäster en speciellt utformad platta skumt placerad ovanför axeln i din lastbil säng . Den skumt och släp tar upp en stor mängd utrymme i flaket , så vilken typ och storlek av objekt som du kan bära i sängen är begränsade medan ett femte hjul släpvagn är kopplad till din lastbil . Men det betyder inte att du inte kan fortfarande använda din lastbil säng att bära ett par artiklar . Saker du behöver
rep eller bungee slipsar sladd
Visa fler instruktioner
1

Bifoga din lastbil till släpet . Se till att släpet är ordentligt och säkert fastsatt på skumt.
2

Bestäm vilka objekt som ska placeras i sängen av lastbilen , med tanke på att dessa poster måste vara liten och kompakt nog att inte störa med släpvagn eller skumt . Objekt bör vara kortare än toppen av trailern var den kommer över bakluckan på lastbilen , så att de inte stör förmågan att vända eller manövrera vagnen .
3

Place poster i botten av lastbilen . Placera dem så nära sidorna och så långt bort från den hake som möjligt. Fixeras till sidorna av sängen med rep eller använda bungee rep band. Lastbilar har ett sortiment av olika slinga hål och lägen i sängen för lastsäkring , så väljer du bara den närmaste en och loop igenom . Detta kommer att hålla saker från att glida in i skumt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144378.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.