Återställa en Chevy Silverado

Chevy Silverado har förändrats lite under hela sin långa historia och det är goda nyheter för alla som är att återställa en. Oavsett ålder Silverado som du återställer, bör du kunna hitta några äkta Silverado delar som du behöver. Återställa en Silverado är något av ett arbete av kärlek som involverar en hel del tid och ansträngning, för att inte nämna, möjligen lite pengar också. Saker du behöver
Bruksanvisning
Sandpapper
Auto spackel
Automotive verktyg
Paint
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en bruksanvisning för Silverado att du ska återställa. Du kan behöva manualen för att hänvisa till då och då om saker som artikelnummer och hur komponenterna i lastbilen gå ihop. Om du inte har den ursprungliga manualen för din lastbil, köpa en från Chevrolet eller hitta en kopia på nätet som du kan ladda ner gratis.
2

Rensa en arbetsplats som är så stor och så tydlig som du kan göra det. Du kommer att behöva en hel del utrymme för att lägga ut de olika delarna av Silverado när du demontera den. Helst bör arbetsytan vara inne så att lastbilen är skyddad från väder och vind medan den håller på att återställas. Ett garage skulle vara perfekt.
3

Strip utsidan av lastbilen, ta bort gallret, stötfångare och paneler kropp. Det är viktigt att du arbetar metodiskt så att när du sätter lastbilen ihop igen är det så enkelt som möjligt. Lagra bitar som passar tillsammans i samma område. Om du är osäker på hur du tar bort någon av delarna, se bruksanvisningen för exakta instruktioner. Använd sandpapper för att gnugga bort eventuell rost som kan ha bildats och kontrollera alla delar för skador. Du kanske kan reparera små områden av skador med spackel auto organ, men för mer omfattande skador, måste du byta ut den del som är skadad. Din bruksanvisning kommer att berätta den exakta specifikationen av någon del som du behöver köpa.
4

service motorn på Silverado. Kontrollera att filtren, förgasare och tändstift är alla i gott skick och byt ut något som behöver vara. Om motorn är gammal eller inte har använts på ett tag, kan det behöva rengöras eller ens byggas. Såvida du inte har en hel del bil kunskap, om motorn behöver en hel del arbete att du skulle vara klokt att anställa en utbildad mekaniker för att utföra denna del pf restaurering för dig. Ta ut allt
5

av det inre av Silverado, inklusive säten, instrumentpanel och ratt. Delarna hålls på plats av en serie skruvar och clips, men om du är osäker på hur man tar bort dem, se din instruktionsbok för exakta instruktioner. Kontrollera att ingen av komponenterna är trasiga, om de är och kan inte repareras, kommer de att behöva bytas ut. Med allt ur hytten, ge det en grundlig rengöring.
6

Sätt ihop insidan av din Silverado. Se bruksanvisningen om du behöver, men att sätta komponenterna tillbaka är en fråga om att vända de steg du tog för att få ut dem. Det borde vara en enkel process så länge du höll alla delar tillsammans.
7

Återmontera utsidan av Silverado. Se till att alla delar som du tog bort gå tillbaka på och att alla panelerna är säkert på plats.
8

Paint Silverado i en valfri färg.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144372.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.