Hur du gör din egen lastbil Grill

Gör din egen lastbil grillen börjar med ett designkoncept. Därifrån har du valet av ett brett utbud av material som passar din design. Du kanske föredrar utseendet av horisontella skenor eller diagonalmaskan i krom, fysisk eller en målad yta. Många äldre lastbilar har infällda strålkastare eller blinkers som kan trimmas med de ursprungliga ringarna. Nyare lastbil grillar är ett stycke skär som kan ersättas med någon typ av självventilerande material. Besluta om en design och få material för att göra din egen lastbil grill. Saker du behöver
kartong
Utility kniv
Grill material tuschpenna
Electric Jigsaw (variabel hastighet) katalog Finish Sticksågsblad
Flat fil
Electric drill
Borrspetsar
Visa fler instruktioner
1

Gör en mall för grillen med hjälp av kartong och en mattkniv. Du kan göra mallen för att passa grillen öppning eller lägg den befintliga grillen på kartong och spåra konturerna med kniven. En mall ser du tillverka grillen till rätt dimensioner och har rätt platser för några lampor.
2

Placera grillen materialet på ett arbetsbord eller arbetsbänk. Om du gör en grill med sektioner av slang eller krom remsor, utrymme bitarna enligt din design.
3

Placera mallen ovanpå materialet. Överför konturerna av mallen på materialet med användning av en filtpenna. Använd en gul eller vit markör för beskriver mörkare material.
4

Skär nät eller enskilda bitar med en variabel hastighet elektrisk sticksåg och en finish blad. Använd lägsta möjliga hastighet för att undvika kanter mesh från tjattrande som du gör nedskärningar.
5

Jämna snitten med en platt fil. Fila nedåt från den färdiga sidan av materialet med hjälp av lätta drag. Undvik arkivering uppåt längs kanterna eller du kan förstöra målgång.
6

Placera grillen på plats på lastbilen. Markera alla områden eller sektioner som behöver detaljerad för att säkerställa en städad passform. Markera placeringen av fästbultarna eller klämmor.
7

Detalj grillen som behövs med den flata filen. Borra hålen för fästbultarna eller videoklipp med en borrmaskin och lämplig storlek borr.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144368.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.